Inlägg från: Fundersam02 |Visa alla inlägg
  • Fundersam02

    Skaffa barn med en psykopat? diagnostiserad

    Du vet att han är psykopat och ändå skaffar du barn med honom? Har jag förstått rätt? Det gör väl ingen vettig människa... Du kan ser fram emot problem.

  • Fundersam02

    Du väntar ju barn nu så alltså skaffar du barn med honom trots att du vet att han har en personlighetsstörning. Det är mycket dumt. Om diagnosen är rätt ställd så har han inte känslor som andra människor har. Om du eller bebisen gör nåt som han inte står ut med, så kan det bli farligt.

  • Fundersam02
    Anonym (Urg59) skrev 2014-12-17 19:37:03 följande:
    Det är just det jag tänker på. Men jag har som sagt förälskat mig i honom och eftersom att han aldrig gjort mig illa på något sätt så är det som det är. Men han har som sagt varit udda mot andra människor inför mig.
    En gång när vi var ute och gick med våran hund så kom två stycken killar(ghetto killar) och började stöta på mig med nedsättand ord. Min kille var längre bort och de såg honom inte. Men när han fick reda på det så sprang han ikapp de, misshandlade en ena killen ganska allvarligt och hotade sedan med att han "ingick i ett kriminellt nätverk" från ...... och skulle se till att killen blev "dränkt i bensin" och uppeldad om han sa något om detta till polisen.
    Lite sån är han ibland, just därför blir man fundersam..   
    Du har med egna ögon sett honom misshandla någon som han retade sig på. Då vet du vad han är kapabel att göra mot dig.

    Men den här tråden kan väl inte vara på riktigt? Fast en del är ju så dumma att de skaffar barn med psykopater. Lars-Inge Svartenbrandt/Ferm fick ju tre barn med en kvinna som jag tror att han misshandlade sen. 

    Om du är tidigt i graviditeten så kanske det är läge att fundera på abort och sen dra. Fast det kan ju bli farligt förstås... Om du är på riktigt, TS, så får du problem hur du än gör. 
  • Fundersam02
    Anonym (Urg59) skrev 2014-12-17 19:50:28 följande:
     Fast vi har varit tillsammans i 3 år nu, så han borde ha visat sitt "rätta jag" tills nu.  Alla psykopater är inte impulsiva idioter som slår sina fruar, detta är en intelligent person som säger sig ha förändrats. Och hans nuvarande beteende visar i mångt och mycket på det.
    Han har misshandlat en kille svårt och psykat en tjej i klassen under den här tiden. Kanske har han gjort mer som du inte vet om. Du verkar hänga upp dig på att han inte har slagit just dig.
  • Fundersam02
    Anonym (Urg59) skrev 2014-12-17 19:55:52 följande:
    Fast den där Ferm var ju en kriminell som aldrig haft ett riktigt jobb vad jag vet. Detta är en intelligent kille som studerat på högskolan och som jobbar. Han gör ju rätt för sig och behandlar mig väl också, varför ska jag haka upp mig på vad han gjorde under sin ungdom? Folk kan förändras. Titta på han forskaren som var med i Skavlan som snackade om psykopater. Han sa att han själv är psykopat, men en väl "fungerande" psykopat.
    För några år sen skrev tidningarna om en läkare som hade bitit av sin frus tunga. Han ansågs nog också vara hyfsat intelligent. Psykopater behöver inte vara kriminella. En del är chefer t.ex.

    Du säger att han har förändrats. Men personlighetsstörningar är permanenta.
  • Fundersam02
    Anonym (Bjarne) skrev 2014-12-17 20:06:52 följande:
    Ja det finns onekligen en del kvinnliga strukturer som bör brytas. Men det är inte ert fel att ni är irrationella. 
    Jag antar att du försöker provocera. Du framstår som enfaldig.
  • Fundersam02

    Jag förstår så väl att du har svårt att samtala med kvinnor. Gissar att det är svårt för dig att föra vettiga samtal med män också. Är det inte dags för småtrollen att gå och sussa nu?

  • Fundersam02
    Anonym (Habd) skrev 2014-12-17 21:28:54 följande:

    Det ska till ett fruntimmer att vara så omdömeslöst.


    Det är så tröttsamt med generaliseringar om män och kvinnor. Män kan ju också vara omdömeslösa. Det finns faktiskt män som har varit tillsammans med kvinnliga psykopater. 
Svar på tråden Skaffa barn med en psykopat? diagnostiserad