Inlägg från: Anonym (Gå) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gå)

    Skaffa barn med en psykopat? diagnostiserad

    Han är en psykopat. Det säger väl allt. Det är en sjuk människa som aldrig kommer bli frisk från det. När har du någonsin hört att psykopater är bra människor? Själva grejen med psykopater är ju att de manipulerar andra människor. De kan förstöra andras liv om de så vill. Allt kan vara frid och fröjd tills det att psykopaten inte får sin vilja igenom. Jag förstår om du blivit kär i den här personen, för de kan vara oerhört charmiga, men låt dig inte luras av fasaden. Psykopater är monster. Att du fortfarande vill stanna med honom trots hans förflutna (och hans beteende i klassen) är nästan lika sjukt som han själv troligen är.

  • Anonym (Gå)
    Anonym (Bjarne) skrev 2014-12-17 19:35:16 följande:
    Haha vilken idiotmamma du hade som skaffade barn med honom. Kvinnor. 
    Psykopater är manipulativa och får oftast sin vilja igenom. Man behöver inte vara en idiot för att man ska bli kär i och skaffa barn med en psykopat. Kryp ned under din inskränkta sten och stanna där.
  • Anonym (Gå)
    Anonym (Urg59) skrev 2014-12-17 19:37:03 följande:
    Det är just det jag tänker på. Men jag har som sagt förälskat mig i honom och eftersom att han aldrig gjort mig illa på något sätt så är det som det är. Men han har som sagt varit udda mot andra människor inför mig.
    En gång när vi var ute och gick med våran hund så kom två stycken killar(ghetto killar) och började stöta på mig med nedsättand ord. Min kille var längre bort och de såg honom inte. Men när han fick reda på det så sprang han ikapp de, misshandlade en ena killen ganska allvarligt och hotade sedan med att han "ingick i ett kriminellt nätverk" från ...... och skulle se till att killen blev "dränkt i bensin" och uppeldad om han sa något om detta till polisen.
    Lite sån är han ibland, just därför blir man fundersam..   
    Kan du läsa igenom dina inlägg och låtsas som att det är en annan person som skrivit dem? Vad hade du då svarat/tyckt att den personen skulle ha gjort.
  • Anonym (Gå)
    Anonym (Urg59) skrev 2014-12-17 19:42:45 följande:
    Men han har varit snäll mot mig och respektfull under 3 år, vi har levt under samma tak den största delen av dessa 3 år. Alla har sina brister!
    Men han har varit kriminell, lurat en kille och bitit hans kuk, huggit sin svärfar i halsen med en penna, vänt en hel klass mot en tjej som han "störde sig på".

    Även om han har varit snäll mot dig - hur har han betett sig mot andra? Bryr du dig inte om vad han gör mot andra människor? Vill du vara med en sån person?

    Skit i att han har varit snäll mot dig de senaste 3 åren. Läs om inläggen och låtsas som om det vore någon annan som hade skrivit det.
  • Anonym (Gå)
    Anonym (Bjarne) skrev 2014-12-17 19:45:07 följande:
    Jag attraheras överhuvudtaget inte av dessa egenskaper även fast jag vet att majoriteten av världens kvinnor faller för det. Av naturliga orsaker. 
    Du verkar vara ett sånt djävla äckel.
  • Anonym (Gå)
    Anonym (Urg59) skrev 2014-12-17 19:52:47 följande:
    När du bli kär i en tjej och inte kan släppa tankarna på henne. Bryr du dig då om hu hon är mot andra om hon behandlar dig med respekt?

    Med handen på hjärtat nu! Du är riktigt kär i henne pga. hennes utseende och sätt att tala, hennes personlighet.
    Jag är just nu kär i en kille som jag älskar mest på denna jord och visst bryr jag mig om hur han behandlar andra. För mig är han inte bara min pojkvän, han är också en människa. Jag skulle inte tåla att vara tillsammans med en människa som behandlade alla så som mannen du beskriver.

    Med handen på hjärtat så blev jag kåt på honom första gången jag såg honom p.g.a. hans utseende, han får mig att skratta så jag kan kissa på mig och han är den underbaraste människan jag någonsin har träffat. Men hur han beter sig mot mig är inte allt.
  • Anonym (Gå)
    Anonym (Bjarne) skrev 2014-12-17 19:59:28 följande:
    ??
    Förstår du inte vad jag menar? Du kommer in i tråden och kallar en persons mamma för idiot, du använder "kvinnor" som det vore något negativt och du drar kvinnor över en kam. Så himla ofräscht.
  • Anonym (Gå)
    Anonym (Urg59) skrev 2014-12-17 20:01:03 följande:
    Men han kanske störde sig på att två snubbar behandlade mamman till hans kommande barn med sån respektlöshet. Det var ett slag i ansiktet på honom, och han står upp för oss. Han visade bara vem som bestämde och vad som sker när man behandlar andra människor illa. Sedan förstår jag också att man inte gör på det viset, och jag talade om det för honom.  
    "Han visade bara vem som bestämde", "Sedan förstår jag också att man inte gör på det viset"...

    Men du menar att det är så man gör för att visa vem det är som bestämmer?
  • Anonym (Gå)
    Tow2Mater skrev 2014-12-17 20:03:34 följande:
    Nej, han visade nog bara vad som sker när man behandlar en av hans saker på ett sätt som han motsätter sig...
Svar på tråden Skaffa barn med en psykopat? diagnostiserad