• Mamori

    Man som vill prova klänning?

    Men vill du ha på dig kvinnokläder för att se ut som en kvinna eller för att du vill se ut som en man i kvinnokläder? Det är ganska stor skillnad. Jag kan tycka att det är lite hett med en man i kvinnokläder men då ska han passa i dem. Ska absolut inte se ut som en dragqueen utan vara stilrent.

  • Mamori
    Bee78 skrev 2015-01-15 19:41:40 följande:
    Jag har inga ambitioner att bli tagen för att vara kvinna och har inte tänkt sminka mig om det inte kommer på förslag. Jag gillar kvinnliga kläder och en tillräckligt stor utmaning är att se bra ut - det är ju vad jag hoppas - i kvinnliga kläder.
    Gärna stilrent som du skriver men vad innebär det?
    Har du en smal eller muskulös kroppsbyggnad? Ifall du är den smala långa varianten så är det snyggt med en ganska stram och smal lång klänning, tänk typ katolsk präst-rock eller matrix-klänningarna. Är du mer muskulös av dig så är det snyggare med kanske ett linne och en kjol i tjockt material, gärna med slits där fram och någon form av tjockare byxor under. Då tänker jag en kjol som inte är fotsida eller för kort utan kanske till mitten av vaderna ungefär.

    Ex på smala varianten (nu behöver du inte ha lika gothig variant men du fattar stilen):



    Och exempel på varianten som passar någon med bredare/mer muskulös kroppsbyggnad:


  • Mamori
    Bee78 skrev 2015-01-16 07:45:46 följande:
    Jag är lång och smal. Tack för tips och jag kan absolut tänka mig en lång klänning men jag kommer att gå på damavdelningen och leta...
    Det lär inte finnas några klänningar på mansavdelningen så det gör du nog klokt i Drömmer Hoppas att du hittar någon som matchar i storlek, det kan ju vara svårt med tanke på din annorlunda kroppsform. Annars är ett hett tips att beställa en klänning från någon sida på internet där de syr upp den efter dina mått. Så brukar jag få göra trots att jag är kvinna eftersom jag har ganska ovanliga mått jag också (för smal midja och axlar, för breda höfter). Det typiska som män som klär sig i mer kvinnliga kläder gör fel är just att ha fel storlek på klänningen så att det ser mismatchat ut.

    Detta är tex jättefult pga helt fel storlek och snitt på klänningen:


  • Mamori
    Bee78 skrev 2015-01-16 08:40:04 följande:
    Tittar efter klänningar på nätet. Tyckte bl.a desa var snygga.
    Någon modelll som kan passa en lång smal kille?
    Den översta är lite dålig eftersom midjan är välmarkerad och män brukar inte ha den typen av punktmidja som kvinnor har, kan bli lite konstigt.

    Den mittersta är dålig av samma anledning plus att modellen är till för att understryka brösten vilka du inte har, blir också fel.

    Den tredje (röda) är helt okej.
Svar på tråden Man som vill prova klänning?