• SaraBN

    Vi som fått barn efter IVF/ÄD 2014/2015

    Hej på er,

    jag har missat denna tråd tror jag. Hoppas att det är ok att gå med nu?

    Vår vackra son kom på julafton 2014 efter IVF. Ska bli spännande med mors dag imorgon. :)

  • SaraBN

    Hej! Det var jättelänge sen jag skrev här, men kikade in nu. Såg att det var någon som hade problem med förstoppning. Vill då tipsa om en kräm jag gör som är suverän. Vår son hade stora problem med förstoppning från sex till åtta månader, men det löste sig med lite kräm varje dag.

    3 päron, skär i bitar

    1 påse katrinplommon

    Lägg päron och katrinplommon i en kastrull och ha i lite vatten (typ 1,5 dl)

    Koka i fem minuter och mixa.

    Jag brukade frysa ner i muffinsformar och tina en varje dag. Nu ger vi honom inte det längre eftersom det inte behövs. Vi försökte med katrinplommonpuré från affären innan och det hjälpte inte ett dugg.

  • SaraBN
    johjen skrev 2017-01-09 20:41:40 följande:

    Hej vänner. Haft problem med blödningar under hela denna graviditet, senast i onsdags fick jag åka in efter ha blött för att se ett litet hjärta slå. Men så i lördags började det blöda mer och smärta tilltog och fick så ont att vi var tvungna att ringa ambulans på småtimmarna mot söndag. Väl inne konstaterades det att fostret inte visade någon aktivitet och att inte hjärtat slog länge. Jag blev inlagd för att få smärtstillande och att invänta ett till ultraljud senare som tyvärr visade samma sak. På kvällen fick jag medicin för att hjälpa kroppen att stöta ut fostret och på natten kom det ut. Jag var då i vecka 9+5. Förlorade mycket blod snabbt men repade mig och fick komma hem ikväll. Just nu känner jag mig bara trött och tom och som jag känner just nu kommer vi inte göra några mer syskonförsök då jag aldrig vill gå igenom detta igen.

    Så tacksam över att vi har Adam och varandra och just nu är det allt jag behöver.

    All kärlek till er! <3


    Kram till dig, Johjen.
  • SaraBN

    Hej på er! Tittar in här ibland efter att vi fick vår son via ivf i december 2014. Vi hade bestämt oss för att det bara skulle bli ett barn. Ni kan ju förstå chocken när ett graviditetstest visade positivt för några veckor sen! Jag som liksom inte kan bli gravid har gått och blivit spontangravid. Känns helt surrealistiskt fortfarande. Imorrn är det kub-ul. Jag hoppas att det ska gå bra.

  • SaraBN

    Tack för era lyckönskningar, de värmde verkligen. Det gick bra på ultraljudet. Hen sov sig igenom hela tillställningen, men hjärtat slog. :) Jag fick bf 22/8.

Svar på tråden Vi som fått barn efter IVF/ÄD 2014/2015