• Kelsson1

    Vi som fått barn efter IVF/ÄD 2014/2015

    johjen: Jag blev gravid med 2:an nu bara några veckor efter att jag hade fyllt 40 , vi gjorde ett försök i våras också men det misslyckades (hade det tagit hade jag varit gravid på min 40-års dag).
    Tycker att det låter utmärkt med att göra ett försök i vår om det känns rätt för er

  • Kelsson1

    johjen: Blir nog bra det med tror inte heller att det blir bra med syskon för nära varandra om man inte själv är redo för det. Strunt i åldern

  • Kelsson1

    Angående dubbeldagar så kollade jag upp det på försäkringskassan och det är fram till att barnet är 1 år som man har rätt att vara hemma samtidigt i upp till 30 dagar.

    VSG: Vart går solresan i påsk?

  • Kelsson1

    VSG: Låter underbart, vi har de senaste åren åkt med Fritidsresor och valt blue village och all inclusive och det är melodin för oss, slippa fundera var man ska äta och ranta runt. Sköna stränder, fina pooler och färdiga matbord att sätta sig ner vid är det bästa när man har småttingar

  • Kelsson1

    VSG: Gran Canaria Playa Feliz, bra med mindre barn älskade personalen och maten var riktigt bra. Turkiet, Side Seven Seas bra med små barn men även för äldre ungar, riktigt bra vattenrutchkanor både för stora och små underbar personal och mycket att välja mellan i matsalen.
    Undvik Bodrum Imperial, mycket engelsmän och därför är all mat sönderkokt, vägarna är av kullersten så sulky är uteslutet, städningen är obefintlig om man lyckas få det på en tid då barnen inte sover så kan INTE rekommendera det.
    Hotellet ni ska till såg underbart ut.

  • Kelsson1

    VSG: Tack själv, har funderat på Teneriffa men inte vågat boka något då man inte känner till hotellen där , har också hört bra om Arguineguin men inte heller besökt det.

  • Kelsson1

    VSG: Låter perfekt med en treåring också
    Seven Seas hade flera pooler, en bebis pool med tak och utöver den barnpool med rutschkana och dessutom "wavepool" utan vågor som också kunde användas av dottern så hon var i sjunde himlen (hon älskar vatten) och ville inte hem. Var också stimmigt i matsalen och gick att hitta gourmet upplevelser men man fick söka lite men som sagt perfekt med småbarn. 

  • Kelsson1

    Drömmen är att äga egen lägenhet i Spanien som man kunde åka till när man ville , kanske någon gång i framtiden...

  • Kelsson1

    Här har min 3åriga "bebis" haft feber inatt o mitt illamående är sämre igen, mått dåligt nästan hela dagen o kvällen har jag knappt tagit mig upp ur soffan.

  • Kelsson1

    VSG: Hög feber fortfarande och elak hosta o stackarn oroar sig för att behöva gå på förskolan imorgon även om vi sagt att det inte blir någon förskola innan hon är frisk.

Svar på tråden Vi som fått barn efter IVF/ÄD 2014/2015