Inlägg från: Anonym (Nelle) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nelle)

    någon mer som nyligen fått missfall/MA och vill följas åt till ny graviditet?

    hsh skrev 2015-04-15 09:39:11 följande:
    Samma här, mens nr 3 kom inbrakande igår, känns sannerligen allt annat än motiverande. Man vill ju som gå vidare nu med en ny graviditet!
    Såg att vi fick missfall samma dag! Eller jag var på ett VUL 7/1 och fick veta att fostret inte levde. Pissdag den där 7/1! Jag tänkte försöka att fokusera på något annat än att bli gravid ett tag. Känns som att de tankarna tar upp mycket av min vardag.
  • Anonym (Nelle)
    hsh skrev 2015-04-15 09:55:19 följande:
    Ja, 7/1 var ingen toppendag inte! Beklagar ditt missfall. smile4.gif Jag antar att det egentligen var ett MA, upplevde två veckor innan processen satte igång att mina symptom försvann. Hade inbokat VUL samma dag som fostret kom ut. Samma här! Försöka fokusera på nuet, att vara lycklig ändå. För det är jag, eller borde vara åtminstone. Men det är verkligen svårt att sluta tänka på det typ h-e-l-a tiden. Min sambo förstår det inte riktigt, han har så mycket på jobbet & har barn sen tidigare. Det här skulle bli min första. Så man är ju väldigt spänd & förväntansfull. Och frustrerad.
    Jag tror det är rätt vanligt att killar inte har samma sorg över missfall som tjejen. Min sambo har sagt efteråt att han skämdes för att han inte kände samma sorg som jag gjorde. Han tyckte det var tråkigt men sörjde inte som jag gjorde.
  • Anonym (Nelle)
    SussiZ skrev 2015-04-15 18:03:25 följande:

    Tog det lång tid för er andra att bli gravida innan MA eller missfall?


    2a försöket efter att ÄL kommit igång (tog ett par månader innan jag fick ÄL efter jag slutade med cerazette).
  • Anonym (Nelle)
    idaeglund skrev 2015-04-15 21:01:32 följande:

    Jag har fått min första mens nu, fick MA i slutet av feb, så skönt att kroppen kommit igång igen. Men när jag kollar min tracker så ska jag inte ha ägglossning förrän om 20dgr..?! Men förut har det alltid varit 11dgr. Vad tror ni? När hade ni ägglossning? Testar ni med stickor eller vet ni på något annat sätt?


    Man kan ställa in p-tracker på att mäta vad din snitcykel är. Misstänker att din är inställd på det och att om du varit gravid så har det ju hoppat över någon cykel vilket gör att p-trycker går banans... Tyvärr är det ju svårt att veta hur cykeln ser ut efter MF då den inte behöver vara samma som innan grav. Jag skulle råda till att köpa bra ältest och kolla med alternativt ha sex var 3e till varannan dag för att säkra upp...
  • Anonym (Nelle)
    Anonym (Fjäril) skrev 2015-04-16 15:03:00 följande:

    Hej!

    Någon som blivit skrapad? Jag blev skrapad i tisdags, blödde lite på eftermiddagen, ingeting på kvällen eller hela onsdag. Imorse kom det blod och jag har blött idag. Någon som har varit med om detta?

    Hur länge har ni blött efter skrapning?


    Jag har blivit skrapad 2ggr. Första gången blödde jag jätte jätte lite och sen efter ca 5dagar vaknade jag på natten av att det var blod i hela sängen och det blödde massor och så höll det på i en dag och sen försvann det. Denna gången hade jag som mens i en vecka ca. Så bägge gångerna blödde jag i ca en vecka...
  • Anonym (Nelle)
    Anonym (S) skrev 2015-04-20 15:38:31 följande:

    Ja, idag fick jag kallelse till ultraljud. 


    Känner mig känslokall och vill bara få avbokningen gjord.

    Nu har jag iallafall snart ägglossning, blir nog imorgon, har fått lite blodblandade flytningar och stegring på Ältest....
    Så att kroppen fungerar är ju positivt, tre veckor sedan bekräftat missfall idag. 


    Jag fick också blodblandade flytningar första ÄL efter MAt. Det är vanligt enligt den bm jag pratade med!
  • Anonym (Nelle)
    Anonym (S) skrev 2015-04-20 18:49:28 följande:
    Jag får alltid ltie blodblandad flytning vid ÄL. Känns som en kär gammal vän som är tillbaka, hehe ;)
    Aha förstår precis vad du menar. Jag får alltid ordentligt on på ena eller andra sidan vid ÄL och efter jag slutade med p-piller så tog det några månader tills smärtan var tillbaka... Men så fort den var det så blev jag gravid på två försök. Nu efter MAt har jag ingen ÄLsmärta! Hoppas att den kommer tillbaka snart! Ska ha äl lagom till nästa helg då vi är på weekendresa för att fira sambons 40årsdag så det lär bli många fina tillfällen att få till det under ägglossningen Åh vad jag hoppas att det tar sig nu denna gång. Har dock börjat lägga tillbaka fokus på kost och träning igen för att inte grotta ner mig helt i att bli gravid... Höll på med fitness innan jag började försöka bli gravid första gången. Tog upp det nu igen då det verkar ta tid att bli gravid och jag inte orkar leva på sparlåga tills dess! Om jag inte blivit gravid innan sommaren så har jag iaf en deffad kropp! Men en bebismage smäller så mycket högre än magrutor...
  • Anonym (Nelle)
    Anonym (Fjäril) skrev 2015-04-24 21:46:22 följande:
    Min mens efter missfallet är pytteliten. Inte alls som min "vanliga" mens.
    Är du säker på att du inte har äl? Jag har aldrig blött vid äl, men gjorde det första gången efter MA...
  • Anonym (Nelle)
    Anonym (småland) skrev 2015-05-01 12:36:59 följande:

    Haha! Det funkar om jag går via gamla familjeliv.



    Åh vad kul! GRATTIS! Härligt med ett plus i tråden! Nu tycker jag vi andra tar och gör det till en trend
  • Anonym (Nelle)

    Har precis passerat ÄL nu på försök nr 4 efter MA. Hoppas på en januaribebis

    Ang detta med skrapning har jag hört olika! Har hört att det är bra för att det rensar ut och ger en bra miljö men att det också kan ta för mycket så att slemhinnan blir för tunn för ägget att fästa. Vad som stämmer har jag ingen aning om.

Svar på tråden någon mer som nyligen fått missfall/MA och vill följas åt till ny graviditet?