Inlägg från: SnurriggirrunS |Visa alla inlägg
  • SnurriggirrunS

    Singelkillar på FL, varför är ni singlar?

    Japp, som frågan låter. Hur kommer det satt ni singelkillar här på FL  är singlar?
    Är det självvalt, dvs du vill inte vara i en relation och trivs bäst själv eller i en KK-relation?
    Du vill, men du har inte hittat rätt?
    Hur hamnade du på Familjeliv av alla forum som finns att välja på?
    Familjeliv känns för mig, ett "kvinnligt" forum där majoriteten som är aktiva är kvinnor även om det finns ett par män också.

    Som singeltjej, funderar jag nämligen på om det är så att det är här, på FL som de bra/mer familjeorienterade singel-männen samlats eftersom dejtingsidorna består av mycket knepigt folk där KK-relationer verkar stå högt på listorna.

  • Svar på tråden Singelkillar på FL, varför är ni singlar?
  • SnurriggirrunS
    DJÄVULENS HÖGRA HAND skrev 2015-02-10 23:37:30 följande:

    Jag är inte på familjeliv för att hitta någon att ha sex med, började med att hitta svar på frågor jag hade ang barn etc och här blev jag kvar. Det är helt självvalt att jag är själv faktiskt, hur framtiden ser ut det vet man ju aldrig. Ja sen är det enda forumet jag har konto på och någon datingsida har jag aldrig besökt. Varför är du själv här på familjeliv och hur hamnade du här?


    Jag vet faktiskt inte hur jag hamnade här. Rent spontant så gissar jag på att jag googlade på något och ramlade in i någon oändlig lång tråd här på FL och sen ramlade in i nästa och nästa osv..Jag har inga barn så det var inte heller på den vägen. Jag har verkligen ingen susning :)
  • SnurriggirrunS
    Mentat skrev 2015-02-20 18:19:47 följande:
    Med tanke på att man är själv om kostnaderna för boende, telefon och tidningar, TV-licens och en massa andra fasta kostnader säger det en hel del om hur dyra åtminstone dina kvinnor har varit i drift!

    Att resa skall vi inte tala om, singlar är inte direkt välkomna på hotellen...

    Jag tycker också det är billigare att vara singel ;)


    Alla män jag har träffat vill hitta på saker att göra hela tiden,typ  på bio, ut och äta+ åka taxi, gå på Liseberg, beställa hem pizza,ut och dricka öl, laga fin-middag hemma, dricka fint vin osv... ..inte en chans att man kan spara pengar samtidigt som man ska slösa varje fred/lörd.
    Är jag singel kan jag i alla fall spara in på maten och äta snabbmakaroner med ketchup någon gång då och då utan att någon klagar :D

  • SnurriggirrunS
    Johan70 skrev 2015-03-01 17:50:22 följande:
    Jaså, jag tycker att det är kvinnor som vill ha sånt...

    Där ser man :)


    Visst var det kul att flänga runt när man var yngre och man kunde vara ute sent och ändå orkade upp till jobbet fast man skulle upp halv fem dagen efter. Men idag är det i stort sett omöjligt att träffa en man som är ok "med mysiga hemmakvällar" och inte dyra krogrundor. Det känns så antingen eller. Kanske man kan tycka om mysiga hemmakvällar men ibland hitta på något ute emellanåt också.

Svar på tråden Singelkillar på FL, varför är ni singlar?