Inlägg från: Anonym (mor) |Visa alla inlägg
  • Anonym (mor)

    Tror du på ett liv efter döden?

    Om x antal miljarder år så dör vår sol och vår planet. Var tar själarna vägen då? Jag får panik vid tanken på att sväva runt i ingenting..................

  • Anonym (mor)
    Lord Hans skrev 2015-02-13 14:27:30 följande:
    Pöh, I paradiset får man äta Philadelphia varje dag. Så det så!
    Ja kanske NU! men vem ska ordna med tillverkning och distribution när Tellus är död?
  • Anonym (mor)
    Johan H skrev 2015-02-13 15:34:09 följande:

    Absolut tror jag ett liv efter döden.

    Var med om en trafikolycka för några år sedan där jag vara nära att dö, mitt hjärta hade slutat slå för några sekunder och jag tackar bara Gud att jag är i livet. Speciellt för att min som enbart var 5 år gammal när de hände och de hade inte varit kul för honom om hans pappa hade dött. Som många beskriver så fylldes jag eller drogs mot ett starkt ljus och jag kände sådan kärlek och frid som jag aldrig kännt förut. Men jag vet att en dag så kommer jag komma till himmelriket för jag har tagit emot Jesus som min frälsare och jag längtar faktiskt efter den friden och kärleken som fanns där. Varken mitt barn, någon kvinna, mina föräldrar eller kompisar kan ge mig den enorma kärlek som jag fick uppleva under drygt 40-50 sekunder. Jag såg Jesus och jag kan bara säga vilken underbar frälsare samt vilken makt, trygghet, kärlek och respekt man får för honom. Hans ögon var de finaste och mäktigaste jag sett någon gång. Jesus sa till mig "jag är din frälsare Jesus Kristus, berätta vad du sett och hört din tid är inte för mitt rike" sen såg jag min som gråta och jag förstod att Jesus hade omsorg och kärlek för min pojk vilket visar hans kärlek och empati för oss människor.

    Så helt klart tror jag på ett liv efter döden.

    Gud välsigne er alla.


    Okej.....! Men hur länge tänker du att man (om man nu tagit emot Jesus i sitt hjärta och blablabla) ska sväva omkring i salighet? Blir det inte långtråkigt? och whats the point? Finns det ngt mål?
  • Anonym (mor)
    LauraPalmer skrev 2015-02-13 17:07:13 följande:

    Nä, jag tror och hoppas att det inte finns något liv efter döden. Tanken på att födas på nytt ger mig bara ångest.


  • Anonym (mor)
    jaha0000 skrev 2015-02-14 01:01:30 följande:
    Jag tror på liv efter döden. (Hoppas verkligen det). Det sägs att själen lämnar det fysiska och svävar in i en annan dimension.
    Tanke på hur dagens samhälle ser ut, så längtar jag oändligt mycket efter döden.
    Men tänker du att man i den andra världen svävar omkring i evig salighet? Typ jungfrusil? Hur länge ska man sväva? Kan tanken på en verklighet infinna sig? Vad är meningen? Hur blir det när solen slocknat och Tellus ligger öde? 
Svar på tråden Tror du på ett liv efter döden?