Inlägg från: Tom Araya |Visa alla inlägg
  • Tom Araya
    KillBill skrev 2015-09-26 05:55:33 följande:
    Ser du på staten som en socialdemokratisk organisation?
    Texten är kopierad från en artikel och är inte skriven av mig.

    Nja, staten är inte en socialdemokratisk organisation i sig, men hur den ser ut och vad den gör kan ju skilja sig beroende på vilket parti som regerar. Vad som dock kan få staten att ses som en socialdemokratisk organisation är att socialdemokratin (och övrig vänster) traditionellt vill ha en starkare stat än vad högern traditionellt önskar med sin politiska åskådning.

    Sedan har vi ju detta med fackförbund där åtminstone de LO-anslutna kan ses som socialdemokratiska.
  • Tom Araya

    Ett intressant och debatterbart inlägg. Dock inte jag som skrivit det.


    HAR ALLA KAPITULERAT OCH ÖVERGIVIT SINA IDEAL?


    1.KOMMER NI IHÅG håll Sverige rent? När man skulle gå man ur huse och plocka skräp! Det fanns tom särskilda spioner som bötfällde gamla tanter för att dom ställde en stekpanna eller liknande vid sidan av sopstationen då den ej gick ner,dryga böter för att kasta ett papper osv.Var finns dessa miljövänner och Miljövårdsverket nu? ..när det grisas ner överallt i parker,gator,skog och sjö.


    2.Var finns Hälsovårdsnämnden när det kryllar av råttor som dras till avföring och rutten mat överallt,och kläder i simhallarnas bassänger,som alltid varit förbjudet av hälsoskäl.


    3.Var finns Skönhetsrådet? Som tidigare lagt sej i färgen på husen till och med nu när det byggs kåkstäder.


    4.Var finns byggnadsnämnden nu som tidigare skickat polisen till att riva svenska hemlösas småkojor långt in i Liljansskogen som ändå ingen såg eller stördes av(med motiveringen att dom ej hade byggnadstillstånd).


    5.Var finns alla djurrättsaktivister,Djurskyddsföreningen,som borde stoppa den sadistiska halal slakten och se till att visa avsky och sätta dit nysvenska ungdomar som ingen respekt har för djur,eldar upp levande igelkottar och kaniner, låter kamphundar slita kaniner i stycken sparka fotboll med igelkottar och spetsa dom på järnrör,alternativt skära halsen av katter och stolt visa upp på bild.


    6.Var finns kvinnorörelsen ? Nu när dom fått lite större saker att ta itu med än tjejsemlor och skrevande män på tunnelbanan ? Solidaritet med andra kvinnor i muslimska länder som stenas,bränns arkebuseras,våldtas och säls,var finns dom när alla flickor misshandlas,könsstympas, tvångsgifte och förföljs av fundamentalisterna i de 63 NO GO ZOONERNA bl.a?


    7.Var finns Barnavårdsnämnden? De som med tvång omhändertog svenska barn på mycket lösa grunder som ett skitigt hem med mera,när flickorna stympas,knuffas från balkonger drivs till självmord,misshandlas stängs inne m.m. i Sverige?


    Vems sida står polis,rättsväsende med domare i spetsen, militären och politikerna som ska se till vårt bästa när vi nu invaderas av unga aggressiva män i massor?


    JA VAR POLITIKERNA I REGERINGEN STÅR DET VET VI JU - DOM HAR ÖVERGIVIT OSS, verkar som resten också gjort det.Riktigt läskigt är det. Journalister och reportrar är en skam för sin yrkeskår ,då dom kapitulerade för länge länge sedan för PK och Vänstermaffian, och nu är man för islam i Sverige...


    Vem i hela världen kan man lita på?

    www.facebook.com/thinfoil.skribent/posts/914212688656213

  • Tom Araya
    KillBill skrev 2015-09-29 11:47:46 följande:
    Den här bilden är ganska missvisande, vad är bildens källa?
    Har du en annan är jag väldigt intresserad av att se/läsa.
  • Tom Araya
    KillBill skrev 2016-04-14 21:33:25 följande:
    Tom Araya skrev 2015-09-29 13:05:40 följande:
    Har du en annan är jag väldigt intresserad av att se/läsa.
    Den mesta vidkraften är byggd i södra Sverige och många vindkraftverk ligger vid vatten.

    www.energimyndigheten.se/fornybart/vindkraft/marknadsstatistik/ny-sida/

    www.thewindpower.net/country_maps_en_17_sweden.php



    Mitt inlägg handlar om framtida planer.

    Den ena bilden (nedertsta i ditt inlägg) visar att ca 30% av vindkraftverken inte ligger vid kusten där de ger mest effekt.
  • Tom Araya
    FDFMGA skrev 2016-04-14 21:47:27 följande:
    Nät togs det bort då, undrar jag, eftersom du kräver att det ska återinföras.
    1974, regeringen Palme.
Svar på tråden Vad håller våra styrande på med egentligen...