• CissiJissi

    Köpa hus med väldigt orättvisa barnrum! Hur skulle ni göra?

    Vi har samma situation men såg det aldrig som något problem.. Dock har jag märkt här i olika trådar att många tycker det är negativt att varje barn inte har ett eget rum och lika etc :)

    Vi samsover först (i flera år, men min 20 månaders har redan det stora rummet som roligt lekrum och hans framtida säng står där, så ham får flytta dit när han vill), sedan tänker vi att båda första barnen sover på stora rummet, sen med trean vet vi inte helt, det visar sig vad ettan och tvåan vill då :) kanske vill ettan ha det lilla rummet för att ha något helt eget, eller kanske får trean flytta in med de två andra för att de vill det eller kanske får trean flytta in i lilla rummet själv!

  • CissiJissi

    När jag växte upp hade min storebror ett väldigt stort rum och jag själv sov i ett litet förråd, jag kan inte minnas att jag nånsin tänkte på att detta på något vis var negativt.. Det var mitt rum och där lekte jag, hade inte tid med att fundera på hur jag hade kunnat ha det :) min mamma mådde dock dåligt över detta och fixade huset så fick ett större rum så småningom.. Jag brydde mig inte :)

    Idag älskar jag trånga ytor och tror det är pga mitt sovrum haha :) her lite tvärtom av klaustrofobi;)

Svar på tråden Köpa hus med väldigt orättvisa barnrum! Hur skulle ni göra?