• Anonym (rädd)

    Vi som vill ha planerat kejsarsnitt!

    Blir nyfiken på er i tråden, hur mycket krigande behövs för att få kejsarsnitt beviljat? Jag är inte gravid idag, vi velar idag om vi ska ge oss på försök för ett tredje barn eller inte.
    Jag har genomgått två vaginala förlossningar som nog var ganska normala i dagens vårdsituation men jag blev klippt båda gångerna och det känns vid samlag fortfarande. Jag fick dessutom åka långt för förlossningen vid barn nr två pga vårdsituationen i landet och barnet föddes strax efter vi kom fram. hade det varit dagtid hade vårt barn fötts utmed E4an och jag vet inte hur det hade gått med tanke på att man var tvungen att klippa. Min stora skräck hade ju varit att något hänt med barnet pga hur det ser ut i förlossningsvården idag...


    Fick en liten depression efter detta och mår fortfarande rätt dåligt när jag tänker på hur det var. Får ångest bara av att tänka på en till förlossning igen..

  • Anonym (rädd)
    corona skrev 2015-08-01 19:13:53 följande:
    Jag har inte skrivit i tråden tidigare, men jag behövde inte kämpa alls för mitt kejsarsnitt.  Jag hade genomgått en förlossning som var väldigt jobbig psykisk, och jag hade hamnat i depression under min andra graviditet.  Jag berättade för min bm, fick träffa en läkare och pratade lite med henne, hon skickade en remiss och sen fick jag tid för snitt.
    Tack för ditt svar! Känns skönt att höra att man inte alltid behöver kämpa. Har sagt till min man att han får hjälpa mig att kriga om det behövs.
Svar på tråden Vi som vill ha planerat kejsarsnitt!