Inlägg från: lagge2 |Visa alla inlägg
  • lagge2

    Har du förtroende för regeringen?

    Jag skulle vilja påstå att politikerna som försökt dölja problem med invandringen har medverkat till att folk nu blir upprörda över situationen.
    Att invandringen är katastrofal på många plan för landet har väl snart alla förstått nu. Att politikerna så gärna pratade om de många läkarna....det har ju nu tydligt visat sig vara fel. Eller så fick vi alla läkare till Sverige och Danmark fick de lågutbildade ?

    Vem kan ha förtroende för denna regering ?




    Startsidan / Senaste nytt / TT / Utrikes2016-02-27
    Flyktingar till Danmark lågutbildade

    FLYKTINGKRISEN. Sex av tio flyktingar som kommer till Danmark har ingen högre utbildning än grundskolan. Var tionde har noll till fyra års skolgång.


    Det visar en undersökning bland 1 044 flyktingar som kom till 20 danska kommuner under första halvåret 2015, som danska utlännings-, integrations- och bostadsdepartementet gjort, enligt Kristeligt Dagblad.


    Forskaren Marie Louise Schultz-Nielsen säger att det är en utmaning för integrationen med lågutbildade flyktingar.

    www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article22342110.ab


  • lagge2

    Utdrag från expressen och en intervju med Morgan Johansson.
    Intervjun är mot bakgrund av ännu ett mord på ett asylboende och är det inte skrämmande att folk som påstår att de har flytt för sina liv nu kommer till Sverige och knivmördar människor. Kan någon verkligen ha förtroende för en politiker som kaller det en "utmaning" när det helt plötsligt dagligen  begås mord, rån och sexövergrepp i Sverige.


    "Men vi har en förstärkt bevakning, vi har fördubblat antalet vakter på asylboenden.


    Men räcker det?


    ? Vi får nog vara beredda att göra mer. Men vi ska samtidigt komma ihåg att vi har 100 000 människor i våra asylboenden just nu. Under hösten fick vi dessutom förtäta mycket, människor fick bo trångt. Den stora utmaningen den här våren är att anskaffa ytterligare 20 000-25 000 boendeplatser så att vi kan glesa ut platserna litegrann."

Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?