• Nenne6­66
  Äldre 8 Mar 07:14
  1333432 visningar
  23123 svar
  23123
  1333432

  Har du förtroende för regeringen?

  KillBill skrev 2016-02-26 14:14:01 följande:
  Det är inte rimligt att jämföra "Folkets" demonstration med en demonstration som är arrangerad av ett demokratiskt riksdagsparti. På "Folkets" demonstration fanns i princip bara högerextrema och främlingsfientliga talare och detta drog till sig fascister och extremister från den revolutionära högern.
  Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  Håller du fortfarande på att hävdar att folkets demonstration bara hade främlingsfientliga och högerextrema talare (vad sa dessa i talet, dessutom). Hävdar du fortfarande att det va fascister och extremister i den här demonstration? TROTS att du inte kunnat visa ett enda underlag på det tidigare. Förutom en massa hitta-på artiklar från Aftonbladet och från expo. Mycket pinsamt killbill- oerhört pinsamt!!!
 • Nenne6­66
  Äldre 8 Mar 11:16
  KillBill skrev 2016-03-08 07:57:29 följande:
  Det är du som är oerhört pinsam.

  Du kan väl läsa vad SDs vikarierande partiledare, Mattias Karlsson säger om Folkets Demonstration:

  Det går inte att med tyngd och trovärdighet kräva mer demokrati om man samtidigt står sida vid sida med ledande företrädare och aktivister från den icke-demokratiska och neofascistiska identitära rörelsen, menar Mattias Karlsson, och poängterar att arrangören måste "markera tydligare mot extremister från den revolutionära högern"

  www.expressen.se/nyheter/kan-inte-sta-sida-vid-sida-med-neofascister/

  Så här säger Kristina Einarsdotter som är Sverigedemokraternas ordförande i Enköping och som kräver att den sverigedemokratiska kommunpolitikern Johan Widén, en av arrangörerna till "Folkets" demonstration avgår:

  " - Man är alltid en representant för partiet, och då ska man inte arrangera manifestationer med talare kända för främlingsfientliga åsikter. SD har tagit starkt avstånd från åsikter som Stefan Torssell och Axel W Karlsson framfört, och båda talade vid demonstrationen"

  mobil.unt.se/uppland/uppsala/avgangskrav-for-partikamraten-star-fast-4094817.aspx
  Det är du och ingen annan som är jävligt pinsam eftersom att Mattias uttalande INTE är en sanning bara för att det passar DIG! Han uttryckte att det inte va lämpligt att stå vid dessa som offentlig person, vilket det inte är. Så är det att vara offentlig, man passar sig inte överallt. Inget konstigt alls. Men därmed inte sagt att folkets demonstration va rasisistisk eller annat som du vill påskina. Bryr du dig om vad han säger annars eller vill du fiska upp lite billiga poänger som stödjer dina paranoida och besatta idéer om omvärlden? Nä! Folkets demonstration va en demonstration som inte hade en enda rasistisk eller nacistisk koppling. Alla va välkomna att visa sitt missnöje mot regeringen oavsett partitillhörighet. Inget annat. Så ge sjutton i att hitta på massa skitsnack och dra i trådar som bara gör dig till åtlöje. Du gör dig pinsam! Det fanns gott om extremvänstern...dom såg stridslystna ut. Vilket dom brukar göra.
 • Nenne6­66
  Äldre 10 Mar 07:28
  KillBill skrev 2016-03-08 19:36:04 följande:
  En sverigedemokratisk kommunpolitiker riskerar att bli utesluten från SD pga att politikern i fråga har varit med och arrangerat demonstrationen. Den vikarierande partiledaren för SD tycker att det var olämpligt att ens stå i publiken och du försöker tuta i mig att detta var en demonstration som alla andra?
  Eeh, jaha? Det gör inte folkets demonstration mer rasistiskt eller främlingsfientligt för det. Ge dig!
 • Nenne6­66
  Äldre 10 Mar 11:47
  nihka skrev 2016-03-10 09:04:56 följande:
  Jo, det är precis så det är. När personer som är kända för sina främlingsfientliga åsikter anlitas som talare vid en demonstration där de sedan ventilerar sina främlingsfientliga åsikterr gör det demonstrationen just främlingsfientlig.
  Nädu, så är inte fallet. Detta va en politiskt obunden demonstration där alla partitillhörigheter kunde enas i samma fråga. Ta reda på fakta innan du hystar ur dig osanningar.
 • Nenne6­66
  Äldre 10 Mar 11:52
  KillBill skrev 2016-03-10 11:14:57 följande:

  Man måste vara ganska naiv om man tror att arrangörerna själva skulle kalla sin demonstration för främlingsfientlig.  Däremot är många av talarna kända för sina främlingsfientliga åsikter och det borde få de flesta att inse vad det är för en typ av demonstration.

  Hur ser du på SDs vikarierande partiledare Mattias Karlssons fördömer Folkets Demonstration och hur ser du på att arrangören av Folkets Demonstration, Johan Widén, uppmanas att lämna SD eftersom det inte är ok att arrangera demonstrationer med talare som är kända för främlingsfientliga åsikter?


   


   


  Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  Det är inget fel på din fantasi iaf. Det får jag ge dig cred för.
 • Nenne6­66
  Äldre 10 Mar 12:01
 • Nenne6­66
  Äldre 10 Mar 13:25
  KillBill skrev 2016-03-10 13:02:05 följande:

  Mina uppgifter är korrekta menditt inlägg är ohederligt: www.expressen.se/nyheter/kan-inte-sta-sida-vid-sida-med-neofascister/


  Ditt försvar av "Folkets" demonstration börjar gå lite för långt nu, är du avlönad av dem? 
  Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  Jag diskuterar gärna när man håller sig till fakta och ingenting annat. Vad Mattias Karlsson än har sagt så tar det inte bort det faktum folkets demonstration står för och demonstrerade emot. Ett äpple blir inte ett päron bara för att du påstår att det är ett päron. Haha, jag börjar gå för långt? Är det någon som fortfarande flera månader senare håller på å tjafsar om detta är ju du. Du har verkligen fastnat och jag är vänlig nog att hjälpa dig så du inte fortsätter att hävda saker som inte är sant.
 • Nenne6­66
  Äldre 10 Mar 13:26
  KillBill skrev 2016-03-10 13:02:05 följande:

  Mina uppgifter är korrekta menditt inlägg är ohederligt: www.expressen.se/nyheter/kan-inte-sta-sida-vid-sida-med-neofascister/


  Ditt försvar av "Folkets" demonstration börjar gå lite för långt nu, är du avlönad av dem? 
  Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  Vänta...ohederligt? Förklara det närmare, TACK!
 • Nenne6­66
  Äldre 10 Mar 16:11
  Smecker skrev 2016-03-10 15:48:28 följande:
  Intressant. Om man är politiskt obunden så kan man inte vara främlingsfientlig. Hur kom du fram till den slutsatsen?
  Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
  Det är väl klart man kan. Man kan demonstrera för djurens rätt också, vilken partitillhörighet du än har. Den här demonstrationen va inte bunden till något specifikt parti utan dem demonstrerade mot olika sakfrågor. Inget konstigt någonstans.
 • Nenne6­66
  Äldre 10 Mar 17:25
  KillBill skrev 2016-03-10 16:10:53 följande:

  Det är självklart ohederligt av dig avfärda saker som du vet stämmer som fantasier.


   


  Du kan läsa om Mattias Karlssons kritik mot "Folkets" demonstration på hans Facebook sida och att arrangören blivit uppmanad att lämna SD efter att ha bjudit in främlingsfientliga talare har stått i Sveriges alla större tidningar. Jag har för övrigt länkat till dessa uppgifter i flera tidigare inlägg.


   


  Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  Jag avfärdar sådant du hittar på -JA! Jag tycker inte att det är okej överhuvudtaget att sprida osanningar, vilket du gör. Men jag förstår att du inte förstår.
 • Nenne6­66
  Äldre 10 Mar 17:27
  Smecker skrev 2016-03-10 16:16:24 följande:
  Enligt Martin Karlsson så var det konstigt överallt. Lite som om Mengele skulle tycka att ett medicinskt experiment är oetiskt, då vet man att det är något oerhört konstigt med det.

  Det är lite gulligt hur lätt du har att ignorera att det är rasister, fascister och nazister som organiserar Folkets demonstration.
  Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
  Jag har inte ignorerat någonting. Jag har däremot konstaterat att det inte va en rasistisk nazistisk fascistisk demonstration. Varken mer eller mindre. Har inte ens gett min ståndpunkt i sakfrågorna öht.
 • Nenne6­66
  Äldre 10 Mar 18:49
  Smecker skrev 2016-03-10 18:33:47 följande:
  Jag föredrar att kalla en spade för spade, men om du vill kalla en spade för hushållsost så får du såklart göra det. Det blir inte särskilt rätt, precis som i det här fallet, men det är som du märker inte olagligt att ha fel.
  Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
  Som sagt, varken mer eller mindre.
 • Nenne6­66
  Äldre 17 Mar 21:41

  Härligt att ni orkar ;)

 • Nenne6­66
  Äldre 18 Mar 01:43
  +2
  Digestive skrev 2016-03-18 00:35:22 följande:
  Jo tack och folket i mitten, som vill stå över och utanför, trängs upp mot väggarna ifrån alla håll. Det är inga roliga tider, på många sätt och vis.

  Det ligger mycket i det du skriver här. Undrar just hur det hade blandat om korten, om Socialdemokraterna hade tagit strid för ett EU-urträde. De kanske får en sådan öppning om några år får rulla på och om inte EU-länderna samverkar bättre med att lösa flyktingkrisen. Vem vet hur det kan sluta. Det mesta känns tänkbart.

  Att partier som Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Sverigedemokraterna kanske fångar upp den andan som många yngre generationer ser i de äldre och när de talar om socialdemokratin. Någon slags fusion av vad de yngre generationerna har fångat upp av de äldre generationernas gågna visioner, som integreras med något nämnt parti som omreformeras därefter. Tänker i en framtid om 15-20 år och om Socialdemokraternas fall inte har hunnit att hejdas.
  Jag blir bara så positiv när jag ser att du dyker upp i debatterna. Smalasara (en ny favorit) och anonymous'. Det blir ordning och reda och det är en fröjd att följa er, även om jag inte håller med om allt. Tycker att ni är värda ett lyft. Gillar er!
 • Nenne6­66
  Äldre 18 Mar 01:45
  nihka skrev 2016-03-18 00:55:11 följande:
  Jepp. Jag vet men skrev bara fel namn av tankspriddhet.
  Allt verkar vara i sin ordning enligt övriga , men tack för att du uppvisade någon form av självinsikt, nångång. Bockar och bugar.
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?