Inlägg från: Ascendere |Visa alla inlägg
  • Ascendere

    Har du förtroende för regeringen?

    Har du förtroende för regeringen?"
    :D
    Hahahahahaha, den var bra! 
  • Ascendere
    nihka skrev 2016-04-21 00:54:08 följande:

    Lugn, lugn! Har jag påstått det? Så du tycker det är ett upprörande ord. Det används flitigt tillsammans med "illegala invandrare" som du använder och försvarar användningen av tillsammans med brukare av nordfront, avpixlat, exponerat och annan brunpress:

    www.google.se/webhp&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=asylanter+illegala+invandrare


    Hej Nikha!

    Hög intellektuell nivå på argumentationen som vanligt ser jag.

    Ha en bra dag och trevlig helg!

    Mvh

    Ascendere
  • Ascendere
    FDFMGA skrev 2016-04-21 08:51:45 följande:
    Jag vill inte på något sätt vara ofin men det förtjänas ändå att påpekas att efter torsdag kommer fredag och att även fredag är en arbetsdag.

    Ha en fortsatt trevlig dag, Ascendere och så småningom en synnerligen trevlig helg!
    Naturligtvis har du rätt, tack för påpekandet, att jag infogade "trevlig helg" var för att  på ett subtilt sätt påvisa att jag inte kommer att vara i kontakt med vederbörande igen före helgen, dvs jag avser inte att ge mig in i någon diskussion med vederbörande i denna tråd. 

    Tack detsamma FDFGMA!
  • Ascendere
    FDFMGA skrev 2016-04-21 10:40:54 följande:
    Ingen orsak.

    Ska du eller jag starta en tråd där temat är att vi önskar varandra trevlig helg.

    Den skulle ju kunna bli lite rolig: Typ - här önskar alla vi miljöpartister en trevlig helg till alla FL:s deltagare med ett symboliskt handslag för männen och en symbolisk bugning av respekt till kvinnorna. Eller här önskar alla vi politiskt inkorrekta en synnerligen god helg till alla journalister trots att ni alltid vinklar journalistiken till förmån för MPSolig

    Trevlig helg, så småningom!
    Haha, vilken bra idé! 
    Imorgon är väl en utmärkt idé att sätta din plan i verket, vem av oss som startar tråden spelar väl ingen roll egentligen, låt oss se vad morgondagen bjuder...
  • Ascendere
    Digestive skrev 2016-04-21 11:52:09 följande:

    Den uppenbara inkonsekvens inom regeringens påstådda politik får mig att tappa allt mer av förtroendet.

    Här har man jämrat sig över assimilationspolitik i flera år men om en manlig muslim inom ett regeringsparti inte vill hälsa en kvinna i handen - då får han avgå.

    När en stat, som till namnet kallar sig för mångkulturell och som på pappret för integrationspolitik, signalerar att människor borde förlora jobbet redan vid harmlösa hälsningsfraser - bara för att de krockar med Sveriges hälsningsfraser - så undrar iallafall jag vad vart gränsen till assimilationspolitik går.

    Någon regeringsvänlig här som kan förklara vart gränsen till assimilationspolitik går?

    Personligen finner jag det ynkligt att först brösta upp sig som ett tolerant föredöme och sedan agera på ett sådant här vis. Jag är mer tolerant innan morgonkaffet.

    Patetiskt. 


    Nu handlar det inte om att inte acceptera vissa personers egenheter, utan om att när sagda SJÄLVVALDA egenheter till så stor del krockar med gängse hyfs och beteende hos de människor man är satt att representera så gör man sig helt enkelt omöjlig i de sociala sammanhang som uppdraget som politiker oundvikligen innebär på ett sätt som gör att man inte kan arbeta som politiker. 

    Inget konstigt heller om till exempel en arbetsgivare skulle kräva att man skakar hand med alla kunder man möter oavsett kön, så det finns garanterat fler yrken som man också väljer bort med ett sådant udda beteende. 
  • Ascendere
    Digestive skrev 2016-04-21 14:23:39 följande:
    Politikerna i Sverige företräder även folk ifrån Mellanöstern.

    Kan man inte göra sitt arbete för att man inte får sin hand skakad så bör man inte arbeta överhuvudtaget.

    Jag är en sådan person som känner min kultur på det viset att den är min. Vilket är mer än fullgott. Skulle jag kräva att alla omkring mig ska anamma min kultur för att blott kunna känna mig tillfreds med det sociala mötet så hade jag sett mig själv som kultursvag.
    Nej, politikerna i Sverige företräder svenska folket, ingenting annat. Som visserligen kan ha rötter i Mellanöstern men som naturligtvis inte kan förvänta sig eller kräva att bli specifikt representerade av någon som också har rötter i Mellanöstern bara för det. 
    "Ta seden dit man kommer" är ett passande uttryck för hur man bör bete sig i sin kontakt med omgivningen om man befinner sig omgiven av en annan kultur än ens egen. 

    Håller med om att om man inte kan kompromissa med sina extrema idéer till den grad att man inte kan tänka sig att skaka hand med alla, då ska man kanske inte arbeta, i alla fall inte i Sverige i ett yrke där man träffar andra människor. 
  • Ascendere
    Digestive skrev 2016-04-21 18:07:27 följande:

    Vi tycker utan tvekan olika om den här saken - jag ser den islamska hälsingen mellan två olika kön lika respektfull som vilken annan hälsning som helst (beroende på hur den utförs såklart) - men vi kan nog enas om att problemet här är en regering som utger sig för att vara, ja, näst intill extraordinärt kulturtolerant i vårt politiska landskap, utan att kunna efterleva den vackra posen i praktiken.


    Javisst, den hälsningen passar säkert jättebra i de länderna där den hör hemma. Men det är inte så vi gör i Europa, här förväntas man numera ta både män och kvinnor i hand när man hälsar i officiella sammanhang. Och det gäller lika för alla så ingen blir diskriminerad. bra va?
  • Ascendere
    Rataxes skrev 2016-04-21 20:30:43 följande:

    Arnstad goes Full Arnstad.

    twitter.com/arnstad/status/723120586457755648

    "Nye prinsen får mellannamnet "Hubertus", liksom kungen. Efter tysk nazist och soldat i Hitlers armé, stupad i Ukraina 1943."

    Det var inte länge sedan Löfvén hade denne "man" som hovnarr.


    Hahahahaha

    Arnstad borde bli officiell hovnarr, då får han ju chansen att kläcka ur sig såna där provocerade saker om hovet som ändå ingen tar på allvar. Precis som idag med andra ord. 
  • Ascendere
    FDFMGA skrev 2016-04-22 10:09:49 följande:
    Kan bli kul om den fortsätter på ett relativt snällt elakt skämtsamt sätt :)
    Precis, vi försöker hålla den tonen!

    (It's the Internet, what could possibly go wrong? :D) 

    Ni andra i tråden: Passa på att önska era med- och motdebattörer trevlig helg ni med! (men se ovan..)

    www.familjeliv.se/forum/thread/76558583-traden-dar-vi-onskar-varandra-trevlig-helg

    O
    ch trevlig helg på er allihop! 
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?