Inlägg från: Sensitiveguy |Visa alla inlägg
 • Sensitiveguy

  Har du förtroende för regeringen?

  Felicia86 skrev 2015-04-01 15:37:34 följande:

  Nä varför skulle jag vara det. Just i detta fallet och i denna tråd, jämför jag i första hand den tidigare borgliga regeringen även om den med hade sina stora brister som exempelvis Ullenhag mm.. Sverigedemokraterna har inte vart i den positionen än, så fel att kritisera eller ens utala sig om det än!


  Nu talade jag om en alternativ värld då SD har egen majoritet, vilket jag inte hoppas inträffar. Jag önskar ingen få egen majoritet.
 • Sensitiveguy
  Felicia86 skrev 2015-04-01 16:35:16 följande:

  Jag är till skillnad från många andra, är alltid kritisk, vetgirig och letar upp sanningen. Är nog därför jag inte köper den korrupta agendapolitiken med dessa journalistlakajer som försöker uppfostra Sverige i konstiga normer som "allas lika värde" och mångkultur med sina floskler och kampanjjournslistik med tydlig vänstvridning..

  Först den dagen SD sitter med i en regering så kan jag utala mig om det.


  Jag har inte hört journalister ta ställning för kommunism. Redogör gärna för detta.
 • Sensitiveguy
  Felicia86 skrev 2015-04-01 19:33:35 följande:

  Jag pratar om riktiga kommunister och vänstextremt folk . Att dagens högerpartier för en vänsterinspirerad invandringspolitik är förvisso helt sant.


  Vad är en "vänsterinspirerad invandringspolitik"? Vänster- och högerskalan avser fördelning och ägande i samhället, liberal invandringspolitik kan både en moderat och en socialdemokrat förespråka, precis som desamma kan vara motståndare till invandring.
 • Sensitiveguy
  Tom Araya skrev 2015-04-01 20:48:35 följande:

  Traditionellt sett har högern varit lite mer återhållsam med invandring eftersom det setts som en kostnad, något högern velat hålla nere för att kunna sänka skatterna.

  Nya Moderaterna har dock lyckats övertyga sig själva om att invandring är en lönsam affär.


  Förvisso, jag bara menade på att det var förenklat att dela in synen på invandring i höger och vänster, för och emot. Men sverigedemokrater brottas ju ofta med ett svartvitt tänkande, dock.
 • Sensitiveguy
  Tom Araya skrev 2015-04-01 22:01:01 följande:

  Mmm...inte bara de dock...svårt att uttrycka motstånd mot driven invandrarpolitik idag utan att bli utmålad som Sverigedemokrat, främlingsfientlig eller rentav rasist.


  Om man lyssnar på de mest högljudda invandringsförespråkarna, ja. Men att tro att alla är sådana är också det en förenkling.
 • Sensitiveguy
  Tom Araya skrev 2015-04-01 22:36:13 följande:

  Peka på en grupp och säg att alla "de" är "sådana", ja det är en förenkling och vad som ständigt görs åt alla håll i sådana här diskussioner, du är inget undantag och antagligen inte jag heller.


  Det är väl möjligen ofrånkomligt, stundom.
 • Sensitiveguy
  Gert skrev 2015-04-02 21:06:17 följande:

  Majoriteten har inte förtroende för regeringen! Löfven borde således avgå, vilket han lovade att göra. Det här är den sämsta regeringen Sverige har haft på 100 år.


  Nej, alliansregeringen var sämre.
 • Sensitiveguy
  Felicia86 skrev 2015-04-03 10:29:58 följande:

  Vänsterpolitik är en politik för bidrag och för alla. De är generellt sätt för en öppnare invandringspolitik där det alltid heter att vi måste värna för de svaga i samhället. I Sverige har det dig blivit så att de som anses vara de svaga, inte är våra egna fattigsvenskar utan invandrare och tiggare. Detta är en politik som gör Sverige mycket attraktivt att komma till för dessa grupper.

  En riktg högerpolitik vill minska bidragsberoendet och för generellt en hårdare och restruktivare invandringspolitik, lik den som finns i många andra västländer och den politik som även SD står för. Vilket är en ansvarsfull invandringspolitik.


  Ansvar är att vurma för nedrustning och se till till alla människor på detta klot har det bra.
 • Sensitiveguy
  Gert skrev 2015-04-03 16:27:21 följande:

  På vilket sätt? 


  För mycket skattesänkningar.
 • Sensitiveguy
  Felicia86 skrev 2015-04-03 16:32:34 följande:

  Och hur ska du nå det. Genom att lägga ned vårt försvar och låta alla fattiga människor komma hit och leva på vårt skattesystem?

  Jag vill också att alla människor ska ha det bra men det tunga och omöjliga ansvaret kan inte vila på Sveriges axlar.


  Det gör det inte heller. Men vi skall vara med och ta vårt ansvar.
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?