Inlägg från: Sensitiveguy |Visa alla inlägg
 • Sensitiveguy

  Har du förtroende för regeringen?

  Felicia86 skrev 2015-04-06 10:58:55 följande:

  Inte fel att du har en egen världsbild om att Sverige ska ombildades till en flygplats, där marken är internationell men en sådan stor sak kan man inte genomföra utan att resten av befolkningen vill vara med på det. Och en sån stor sak kräver en folkomröstning inte naiva politiker som vill ta detta beslut själva för sitt eget tycke.

  Personligen skulle jag vilja förbereda mig för att checka in i ett riktgt land först.


  Jag tror att en folkomröstning om invandring skulle vara alldeles förenklat och svårgenomförbart.
 • Sensitiveguy
  Gert skrev 2015-04-06 19:37:39 följande:

  Varför pratar aldrig Miljöpartiet om miljön och klimatet? Allt de pratar om är ökad invandring, generös flyktingpolitik, feminism, ökad jämställdhet mellan könen osv. Har miljöpartiet givit upp miljöpolitiken?


  Jag tycker de pratar om miljö konstant, om än med fel ingångar och lösningar ibland. Så vi tycks ha olika erfarenheter.

  Motfråga: Varför pratar sällan SD om andra frågor än invandring/migration?
 • Sensitiveguy
  Gert skrev 2015-04-06 19:56:05 följande:

  SÅ du tycker att MP har fel ingångar och lösningar på miljöpolitiken. Ändå så röstar du på dem!? Då måste jag fråga varför du röstar på Miljöpartiet om du tycker att de har fel lösningar på miljön.

  SD pratar ofta om andra frågor. SD heter ju inte heller invandringspolitiken. MP heter faktiskt miljöpartiet. Ändå verkar andra frågor vara viktigare för dom. 80-talets mijlöparti skulle skämmas om de då såg vart partiet skulle barka vägen. MP har helt ge upp miljöpolitiken. MP har blivit överkörda om Bromma Flygplats och Förbifart Sthlm. Att sitta i maktens korridorer är viktigare för dagens miljöparti. Även Birger Schlaug är av denna åsikt.


  Ibland, sade jag. Jag stödjer dem för att det för mig inte finns något bättre, för tillfället.

  Jag är medveten om Schlaugs uppfattning och jag delar i långa stycken den oro över MP:s utveckling han så tydligt uppvisar.

  SD heter som de gör för att de är ett nationalistisk parti, tolkar jag det som.
 • Sensitiveguy
  Felicia86 skrev 2015-04-06 20:50:54 följande:

  Det är en politik de saknar. Det är ingen miljöpolitik genom att höja bensinskatten, den höjningen är bara ett av alla höjningar som måste till för att kunna finansera massinvandringen, precis som den helt nya skatten på vitvaror och elektronik som också ska införas tillsammans med en rad snattehöjningar som kommer i kommande budget. Partiet heter ju inte miljöpartiet "de gröna" längre. Numera är det invandrapartiet "de goda"


  Har du någon källa som bestyrker att bensinskatten finansierar invandring?
 • Sensitiveguy
  KillBill skrev 2015-04-06 23:48:42 följande:

  Skäms du inte över att sitta här i tråden och hitta på saker?


 • Sensitiveguy
  KillBill skrev 2015-04-07 00:14:34 följande:

  Intressant! noterar att SDs föregångsländer  Norge, Finland och Danmark ligger lägre än Sverige i statistiken.


  De är troligen SD:s föregångsländer enbart för att de är nordiska länder, alltså helt oberoende hur bra dessa länder egentligen är.
 • Sensitiveguy
  KillBill skrev 2015-04-07 00:37:07 följande:

  Jag skulle säga närheten i kombination med hårda krav för invandring. Det är säkert därför som SD också gullar med Ryssland och med Vladimir Putin. 


  Mest troligt, ja.
 • Sensitiveguy
  Gert skrev 2015-04-11 09:53:28 följande:

  Vice statsminister Åsa Romson erkände i TV4 innan valet att hon är dålig på att planera ekonomi. Hon pensionsspar inte heller, antagligen tack vare hennes massiva skattefinansierade lön.

  Borde inte Sverige ha en vice statsminister som i alla fall inte är dålig på att planera ekonomi? Tänk om Stefan Löfven blir akut dålig eller händer något annat tråkigt som gör att han inte kan fortsätta leda landet. Då har vi en statsminister som erkänner helt öppet att hon är dålig på att planera ekonomi! Det blir ju heller inte bättre av att vår finansminister har problem.
  Vore det bättre med en psykiskt labil eventuell statsminister vid namn Tråkesson?
 • Sensitiveguy
  Gert skrev 2015-04-11 16:13:34 följande:

  Precis som SD vill, har idag Norges regering beslutat om att dra in uppehållstillstånd från flyktingar som reser hem till sina hemländer.Varför är Norges regering så kloka i sina beslut medan Sveriges regering helt inkompetenta? 


  Flytta till Norge då!
 • Sensitiveguy
  Gert skrev 2015-04-11 16:14:31 följande:

  Ja, och det är jag stolt över.


  Trots alla dessa uteslutningar i partiet pga rasistiska uttalanden?
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?