• Zesssan

    Nu gör vi en* SLADDIS*

    Hej!
    Vill också skapa en tråd,så jag döper den till " Nu gör vi en Sladdis" Skrattande

    Jag heter Zabina och är en sprallig brud på snart 30 årTungan ute som just nu bor hos mina föräldrar med hela min familj. För några månader sedan sålde vi vårt hus för att bygga nytt ute på landet!! den 31 Mars får vi veta om vi får ett förhandsbesked på tomten *längtar*
    Annars lever jag ett liv med tempo, och alltid måste det hända något runt mig haha
    jag har två söner som blir 10 och 7 år i år och som är mycket aktiva och busiga killar.
    För ca 4 år sedan så bestämde vi oss för att skaffa vår 3 busunge,dock blev det inte som vi planerat...jag fick utomkvedshavandeskap och fick läggas in på KK för att få hjälp. Efter det så tappade jag/vi lusten och sedan har livet bara rullat på...

    Men för några månader sedan börjar jag få en längtan igen och för 7 dagar sedan hade vi oskyddat sex för första gången på ,Ja säg drygt 4 år Flört
    ÄL (enligt min app) skulle varit den 19/3. 
    Som säkert flera mammor känner som har enbart söner,så skulle det vara grymt mysigt med en tös! så nu testar vi lite olika metoder för det. Men sedan blir det var det blirHjärta

    Hur är det där ute?
    fler som är sugna på en sladdis?
    Kanske en liten dotter? eller en son kanske?
    Tankar och funderingar kring detta skulle vara kul att dela med er där ute Hjärta
     
     

  • Svar på tråden Nu gör vi en* SLADDIS*
  • Fsake
    Riolina skrev 2015-04-17 14:52:17 följande:

    Kul med fler i tråden!!!

    Jag har äl nästa helg. Har precis slutat blöda. Maj blir vårt tredje försök. Vi tänker inget speciellt kring kön på nr 3. Barnen önskar sig en lillebror. Just nu är jag lite pessimistisk över ifall vi över huvud taget kommer bli gravida. Med de andra barnen har det gått direkt. Så jobbigt när testen visar negativt :(

    Lycka till ni andra med era försök att få en sladdis!


    Förstår precis! Jag har blivit gravid på första respektive andra försökte.. Oroar mig lite att det kommer ta tid eller inte alls denna gång.. Det var trots allt 7 år sen sist... Men försöker inte tänka på det utan ska satsa allt :)
  • Fsake
    FruSju skrev 2015-04-17 12:52:24 följande:

    Hej! Intressant läsning, känner att jag passar in här jag med :)

    Jag blir 30 år i höst och har två döttrar 10 & 6 år och bonus son 5 år. Separerad från deras pappa. Men träffade min livs kärlek. Trodde jag var klar med barn och karlar, men ack så fel jag hade :) Vi planerar också på att bli med barn nu under Maj månad.

    Vi är också inne på att testa dessa "olika metoder" för att försöka göra en pojke. Så spännande! :) så det jämnar ut sig lite i familjen. Men det blir var det blir ??

    Enligt mina beräkningar ska jag ha ÄL i mitten av Maj :)

    Är det någon som har försökt innan med att försöka "skapa" ett visst kön?


    Vi har två pojkar och skulle såklart bli glada om det blev en flicka denna gång. Men vi kommer bli glada oavsett vad det blir :) jag tror på en pojke till, känns så :)
  • Riolina

    Hur går det för er?

    Själv så tror jag att jag har passerat äl precis. Förra månaden var mensen 4 dagar sen, det rörde till det för mig när jag skulle räkna ut äl. Har inte provat äl-test. Någon gång mellan måndags fram till idag borde jag haft äl. Vi har haft sex varannan dag och hoppas att det blir något denna gång (tredje försöket). Jag planerar att testa runt den 10 maj.


    Försöker bli gravid med tredje barnet. Har 2 flickor födda 05 respektive 06.
  • Anonym (småland)

    Jag har tänkt testa på min dotters födelsedag i veckan. Men egentligen är det några dagar innan bim. Men är så nervös! Vill verkligen att det tar sig nu!

  • Fsake

    Jag har just haft mens så inväntar äl. Får se om vi står över den och kör på nästa äl i början av juni.

  • Riolina

    Så tråkigt att vänta och vänta! Nu borde jag ha passerat äl med några dagar. Hoppas hoppas att mensen uteblir nästa vecka....

    Barnen börjar misstänka att vi kanske kommer få bäbis i familjen. När barnen har frågat och tjatat tidigare har vi svarat "det kan man inte bestämt och vi är så glada för er". Nu när barnen frågar så svarar vi "vi får se".

    Hur mycket vet era barn om era planer?

  • Riolina
    Fsake skrev 2015-04-26 17:43:11 följande:
    Jag har just haft mens så inväntar äl. Får se om vi står över den och kör på nästa äl i början av juni.



    Varför vänta?
  • GlitterLina

    Hej :)

    Fyllde 36 i februari

    Har en son född dec 2006. Lever inte längre me sonens pappa utan har en ny sen 4 år tillbaka..

    Blev gravid nu i februari men slutade me att de opererade bort min högra äggledare 19/2 för utomkvedshavandeskap :(

    Lycka till ni alla :)

  • Fsake
    Riolina skrev 2015-05-01 07:29:58 följande:



    Varför vänta?
    Vi bor utomlands och vi vill åka hem på julen. Har jag BF i mitten/slutet av jan kan jag inte flyga hem då.. Maken har så mkt denna månaden på jobb också så känns bra att vänta en månad :) jag hoppas på plus för er andra i maj! Tar mitt i juni, lagom till makens födelsedag :) det skulle bli en bra present;)
  • Riolina
    Fsake skrev 2015-05-01 12:50:19 följande:
    Vi bor utomlands och vi vill åka hem på julen. Har jag BF i mitten/slutet av jan kan jag inte flyga hem då.. Maken har så mkt denna månaden på jobb också så känns bra att vänta en månad :) jag hoppas på plus för er andra i maj! Tar mitt i juni, lagom till makens födelsedag :) det skulle bli en bra present;)



    Aha då förstår jag. Håller tummarna för juni för er sen. Vart i världen bor ni? Om du inte vill berätta så är det förståeligt.
Svar på tråden Nu gör vi en* SLADDIS*