Inlägg från: Anonym (agda) |Visa alla inlägg
  • Anonym (agda)

    Varför använder man trosor?

    Anonym (ts) skrev 2015-03-26 13:12:00 följande:

    Vad är meningen med trosor? Jag slutade använda underkläder när jag var 14 ca eftersom de var så obekväma. Men på sistone har jag försökt börja använda trosor igen men det GÅR inte, det är omöjligt att inte hitta ett par som inte åker in i röven eller lämnar en ful linje på jeansen. Och varför täcker alla trosor bara halva skinkorna? Det är ju liksom vanliga trosor jag köpt, inte string. 

    Om ni har något tips på några trosor som är både SNYGGA (dvs jag vill inte skämmas om jag skulle behöva ta av mig byxorna framför någon) och som täcker åtminstone större delen av skinkorna får ni gärna säga till! 


    ....så om du står med rumpan bar när du "behöver ta av dig byxorna" så känns det bättre för dig än om du har ett par fula trosor?
  • Anonym (agda)
    Anonym (ts) skrev 2015-03-28 09:16:41 följande:
    Varför tror du inte på det? Förvånad
    Jag köper 3-5 jeans om året, så vissa är några år gamla men fortfarande hela och rena. Jag tycker inte 799 är särskilt dyrt för ett par jeans om man vill ha kvalitet, det är ju ungefär vad ett par lee-jeans kostar. Köpte ett par från H&M för 299 en gång och de fick ett hål i grenen efter ett par månader... 
    Hur mycket kostar dina jeans om du tycker 799 är svindyrt? Jag är student och har ändå råd med så "dyra" jeans. Förvånad
    ? Men tror du på fullt allvar att ett par jeans som kostar 799:- är av högre kvalitet än de som ligger i reakorgen för en hundring?
  • Anonym (agda)
    Anonym (ts) skrev 2015-03-28 10:27:58 följande:

    Jag köpte dessa: www.hm.com/se/product/49029 för ett tag sedan men de var nog de värsta jag provat. JÄTTElågt skurna och de täcker inte ens halva rumpan. Synd, för de var rätt fina. 


    Så du är beredd att betala rejält för ett par jeans men när du ska köpa trosor så köper du värsta skiten som finns. Vore jag dig så skulle jag omprioritera.
Svar på tråden Varför använder man trosor?