• mallar

    Vilken blöjhink är den bästa?

    Vi har en ubbi. Den är superbra och snygg också. Luktar dock när man öppnar den men när den är stängd luktar det absolut ingenting. Har haft en sangenic men det var så jobbigt med de där specialpåsarna som kostade skjortan. Plus att den luktade iaf och var ful.

  • mallar
    isolande skrev 2015-04-07 14:00:39 följande:

    Ingen. Blöjhink är ett helt värdelöst, äckligt påfund. Fy fan, min syrra hade sån och det kröp maskar i den, det blev bajsfläckar på locket och det luktade vedervärdigt av den lilla pys som hann ut ur hinken då man tryckte ner den nya blöjan....

    Bajsblöjor lägger man i en liten plastpåse och bär ut asap efter blöjbyte. Är bebisen pytteliten och bajset inte luktar kan man lägga blöjan i en vanlig toasoptunna med lock och bära ut påsen en gång/dag.


    Fast alla har kanske inte möjlighet att gå ut och slänga blöjan asap. Vi bor tex fyra trappor utan hiss och då kan man inte springa ner med en blöja när man är ensam hemma med lillan. Då är blöjhink ett bra påfund. Sen tömmer man så klart den så ofta man kan och gör rent den emellanåt. Det funkar så mycket bättre än en vanlig toasoptunna som inte sluter tätt.
    Men om det kröp maskar i din syrras tunna kan hon inte tömt den särskilt ofta?
  • mallar
    Louisee34 skrev 2015-04-07 18:02:52 följande:
    Jag håller absolut med dig! Jag bor med min sambo på 5te våningen och det är så tråkigt att gå ut varje gången med detta. Jag själv använder Sangenic blöjhink med den här folien, som jag har köpt på tradera, det funkar bäst och det är jätte billigt!!

    www.tradera.com/item/161117/229246109/sangenic-refill-9-pack-100m-solgenic-folie

    Prova själv då!
    oj vilken prisskillnad jämfört med de man köper på babybutikerna. Ska kanske köpa och ha i hinken som fick flytta ut till landet. Tack för tips!
Svar på tråden Vilken blöjhink är den bästa?