• Missne

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Då kanske man vågar titta in här i gravidtråden. Känns lite pirrigt, som att man inte riktigt hör hit och att det är att utmana ödet att gå med i en gravidråd. Det är första gången någonsin. Samtidigt så vill man ju ta del av och utbyta erfarenheter med andra i samma situation. Jag plussade för exakt en vecka sedan, är idag i v5+6.

  • Missne

    Tack för välkomnandet. *Nu har jag läst ikapp tråden också så jag har koll på er . imorgon ska jag ta nya blodprover (FBC och hcg) enligt Dr Ds inrådan. Alltid lite nervöst innan man vet att allt ser bra ut.

  • Missne

    Idag var Hcg 6814, så det fortsätter stiga, även om det inte stigit lika snabbbt som förra gången.

  • Missne

    Redan 47: Ja et är skönt att det fortsätter stiga . Och jag misstog mig visst, det har fortsatt stiga lika snabbt som innan. Senaste IL var i tisdags. Misstänker att jag  kommer måsta ta ett nytt snart igen då mina Leukocyter, Neutrofila och Hb fortfarande är över referensvärdena. Har nyss skickat min follow up file till Dimitri.  Får se vad han svarar. Jag tar 20 mg prednizolon/dag.

    Skönt med sällskap på kub på måndag. Jag ska på ett första VUL på måndag själv. Min sambo kan inte följa med. Vet inte hur mycket man  kan se så tidigt, men hoppas allt ser bra ut

  • Missne

    Hade förresten bara 35 i progesteron idag så jag skickade en fråga till kliniken om jag inte skulle höja dosen progesteron och fick då detta svar "Thank you for information. HCG level grows properly, please continue medicines usage in the same dosage. We should not take into consideration progesteron level during artificial cycle, you take progesteron in pills. In natural cycle it would be low, but now everything is ok!" Så enligt dem är det alltså ok. Har ställt samma fråga till Dimitri för att få en second opinion ikväll men ännu ej fått svar.

  • Missne
    Redan47 skrev 2015-05-15 21:10:26 följande:

    Missne; var noga med att ange den mätenhet som vi har. Så de verkligen jämf m rätt. Jag skulle absolut inte vänta med att ta mer progestoron. Tar du vaginalt? Progestoronet kan sjunka när östrogen ökar... När mitt sjönk till 48 ökade jag 200mg till 1000mg vaginalt. Senare några veckor efter andra VUL ner på 800 igen.


    Ja, jag tar vaginalt 600 mg/dag är oedinationen men ja tar 800 då jag på natten tar en 400mg MIC Vagiator isälletför 20 mg. Vet inte hur jag ska göra eftersom kliniken är så bestämd att jag ska fortsätta med samma doser....
  • Missne
    weeme skrev 2015-05-15 23:23:15 följande:

    Nej, närmsta är 12 mil bort, där är i och för sig min gyn också. MVC kan jag fråga om jag kommer fram (har inte ens kommit till telkö för många som ringer i en vecka...). Men de har inte varit hjälpsamma under någon av mina tidigare graviditeter så jag tror inte det tyvärr. Nästa vecka är det UL i allafall så då vet vi.


    Det är 10 mil för mig med till Werlabs. Igår åkte jag dit då min gyn hade stängt och Dimitri ville ha blodprover igår. Annars tar jag oftast hos min gyn.
  • Missne

    JZ79: Oj, vad jobbigt med blod - förstår att det sätter igång tankar. Maila Penny omgående och be om råd är mitt tips. Brukar hon svara snabbt? Bra att du inte har ont i alla fall. Det är säkert ingen fara eftersom du har sköra slemhinnor, men förstår att du är orolig.

  • Missne
    JZ79 skrev 2015-05-17 09:59:25 följande:

    Tack för ert stöd tjejer Hjärta just nu är det mindre blod än igår. Fortsätter ta det lugnt idag. Imorgon går jag in i v 7..


    Skönt
    Oj, är du redan i v 7 i morgon . Själv är jag bara i början av v 6 (5+2) och tycker att tiden kryper fram...
Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus