• TyckOmMig

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Swede-med mitt andra barn sipprade också fostervattnet från v 23 låg också som du nere i Lund strängt sängläge mm förstår vad du går igenom mkt väl allt gick relativt bra för oss låg dock inlagd från juni-nov ända tills v 35 då moderkakan började att lossna till slut också och det blev igångsättning mm idag en vuxen son på 27 år!Det svåraste var då att jag hade en till liten pojke på drygt året hemma missade mkt av honom!Men som övriga kloka skriver fokus på målet styrkekramar till dig.

  • TyckOmMig

    weemee-ska tänka på dig extra imorgon kommer säkert gå bra trots jag har en tuff fm för jag ska gå på min bäste väns begravning.Livet är orättvist lyckan kommer lyckan går livet börjar och livet slutar.
    Snart helg igen boostat vänskap håller om kramar de mina lite extra smågossarna växer och frodas börjat ge gröt och smakportioner mat nu!

  • TyckOmMig

    Jag har gjort VUL bägge mina två ED tvilling graviditeter tidigt pga blödningarna och sett hjärtaktivitet v 6+5 men jag är lätt att diagnostisera inget direkt i vägen dvs relativt nätt och ingen sjukdomshistoria bakom.

  • TyckOmMig

    Weemee-hoppas du nu fått nyfödd bebis i din/er famn tänkt på dig trots en väldigt sorglig men vacker begravning av min allra bäste vän i fm.

    Redan-tvilling gossarna är nu lite mer än 5 1/2 månad gamla och är så mysiga precis som dina två storasystrar och blir bara mer och mer lika varandra!

  • TyckOmMig

    weeme-härlig uppdatering och kan riktigt läsa in ditt lyckorus över tillökningen!

    Jag är också full av lycka över de mina 4 ED barn givmild och famnen/hjärtat mitt full av kärlek till alla mina barn oavsett om de är mina biologiska eller på annat sätt...
    Funderar på syskonförsök till våren men får se hur det blir NU bara njuter jag och vilken jul det kommer bli-förra året gjorde jag VUL den 22/12 och fick då se två hjärtan förrförra julen 2013 var flickorna nästan nyfödda då de var beräknade till självaste julafton men kom den 22/11!Vilken resa alltså!
    Liten julbild av mina 4!

  • TyckOmMig
    niki74 skrev 2015-12-14 14:20:29 följande:

    Idag har sambon och jag fått se ett litet tickande Hjärta. Läkaren kunde inte se någon anledning till blödningarna som nu kommer mer som lite sporadiska bruna flytningar. Hon trodde att det har att göra med sköra slemmhinnor. 
    Nu njuter vi i nuet Glad


    Härligt med hjärtaktivitet-en milstolpe nådd stort grattis!
Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus