• TyckOmMig

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Sunlight-förstår så väl syskonlängtan dock är ju dina tvillingar små än!Vad blev det pojkar flickor både och tyvärr helt missat det!
    Jag ångrar verkligen inte att jag använt alla mina embryon mina guldklimpar förgyller hela livet tillsammans med alla mina biologiska helt helt fantastiskt.
    Och vad det gäller mannan han skrev ju på inför ET vilket gäller samtliga embryon.
    Bara en tanke...

  • TyckOmMig

    Sunlight-ja jag har använt alla mina 15 embryon vid mina tre försök och måste lovorda deras duktige embryolog Andris då alla försök ju lyckats.Förstår också din besvikelse över tvilling gossarna har själv varit i samma situation och har flest pojkar bland de mina men jag älskar dom alla lika mycket i slutändan!Flickor är ju lite mer en spegelbild av sig själv...Men helheten för mig har varit absolut det övervägande de har varandra syskon och det är nog inte för många gånger skrivit helt fantastiskt att få uppleva leva med.

  • TyckOmMig
    Jag är bara jag skrev 2017-08-24 18:08:38 följande:

    Kliniken har fullständigt rört ihop det när vi vill göra FET! Och frågar om jag fortfarande har regelbunden mens?! Inte haft vanlig mens sen jag började med alla 7 ED okt. -13 utom möjligen nån månad. Jag varit gravid 3 ggr, fått 2 missfall, fått barn och ammat. Och är nästan 49! Vad tror de egentligen? Jag har aldrig haft regelbunden mens sen jag började hos dom för det har jag ju inte hunnit. Jag har fått framkalla mens så de haft nåt att utgå från för de har inte vågat låta mig vänta på normal mens. Blödde ju evigheter efter båda missfallen dessutom. Nåja, får förklara IGEN då vad vi vill.


    Så trisst men vilken klinik går du på?
    Trevligt att du/ni är på gång med syskonförsök.
    Lillkillen er är ju ungefär så gammal som vår siste ju.Ammar ännu men har fått tillbaka mensen sen 2 månader!
    Hade jag haft fler i frysen hade jag gärna velat göra FET igen-saknar graviditeterna!
  • TyckOmMig
    Missne skrev 2017-08-24 21:04:40 följande:

    Idag gjorde jag KUB-test och det visade sig att allt såg bra ut. Det känns så himla skönt. Har känt mig så osäker på graviditeten senaste veckorna, men nu känns det som att jag kan slappna av och börja njuta lite mer av graviditeten.


    Vad härligt försök njut nu!
  • TyckOmMig
    Rosen 76 skrev 2017-11-05 15:53:26 följande:

    Någon som har tips på vad man kan göra med värsta magkatarr med illamående som följd! Vecka 9 typ nu... Får panik och kan inte fungera som vanligt!! Har såklart frågat BM också men kanske ni har tips??? Tack :)


    Skriver också Omepresol det ända som fungerat väl mina tre lyckade ED graviditeter.
  • TyckOmMig
    Jag är bara jag skrev 2017-11-14 18:42:12 följande:

    Inte mycket aktivitet här längre, men jag tänkte bara tala om att jag är gravid med vårt sista embryo. Tar inte ut nåt i förskott utan tar en dag i taget.


    Härlig uppdatering!
    Stort grattis underbart ju.
  • TyckOmMig

    Tittar in här lite då och då!
    Hoppas allt är väl med er alla fina.
    Idag är det faktiskt hela 4 år sedan mina första ED tvillingtjejer föddes!
    Så idag firas det för fullt redan och tvillingkillarna på drygt 2 1/2 år följer spänt presentöppningarna medan minstingen snart året han med den 8/12 nöjer sig med ballongerna och presentpappret!!!
    Njut av era unika barn och var rädd om varandra kram från mig!

  • TyckOmMig

    Jag är bara jag-åh redan vecka 11 skönt ju tråkigt att du mår dåligt men hoppas du ändå glädjs över att lilleman ska bli storebror!
    Vår minsting som fyllde 1 år den 8/12 är också en stor kille dock pratar han inte mkt än och nöjer dig ännu med att hasa fram på rumpan hoppade över krypstadiet!
    Han har nog av att kolla in iakttaga sina busiga tvillingsystrar & tvillingbröder!!!
    God Jul på dig!

  • TyckOmMig

    Jag är bara jag & Frazze-God Jul på er och låt inte avståndet hindra oss för att ses jag bor stort med alla mina barn men här finns plats för er med ni är så välkomna eller om vi kanske skulle ses halva vägen framöver annars finns säkert andra alternativ om ni skulle vilja det!Våra killar är ju så jämn gamla och med all erfarenhet våra livsöden ger oss lär vi ha mkt att prata om.Bamsekramar.

  • TyckOmMig

    Jag är bara jag-en till här som glädjs stort med dig och tycker också det lyser igenom i din text att du verkar må så mkt bättre denna graviditet!Kämpa på och grattis till en av varje om det nu visat sig bli en dotter denna gång!

    Frazze-vännen saknar dig med allt väl med dig hoppas jag.Hoppas så det går vägen när du/ni känner er redo för nästa försök/kram

  • TyckOmMig

    Hej Frazze!
    Här är allt toppen med mina 5 ED barn och övriga.
    Minstingen är snart 1 1/2 år och vår yngsta biologiska flicka fyller 8 år idag!
    Ska själv opereras för min struma om 2 v.
    Njuter av underbara maj hoppas det är toppen med dig.
    Du vet var jag finns kram.

  • TyckOmMig

    Lite nostalgi idag har jag varit på BVC med minstingen för 1 1/2 års vaccination och är själv nyopererad från min struma.
    Tvillingflickorna 4 1/2 år supergulliga.
    Tvillingpojkarna fyllde 3 år förra veckan och är väldigt busiga.
    Alla är otroligt syskonlika men med helt olika färgbad!
    Jag är otroligt lyckligt lottad som fått vara med om denna resa och att få älska dessa unika barn.
    Glad Midsommar på Er alla från mig.

  • TyckOmMig

    Frazze-jag kikar in emellanåt lite på avstånd.
    Minstingen närmar sig sin 2 års dag den 8/12 så det är länge sedan jag var med på riktigt men fortfarande evigt tacksam för de 5 ED barn jag lyckades få bli mamma till.

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus