• TyckOmMig

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    zaq-skönt att det är fler än jag som uppskattar det lilla som att då storhandla ensam!!!!

    Redan-goda ord med massage både min fd och ena dottern är duktiga på att massera mig.Har turen att ha en god vän som är utbildad som kan de rätta tagen ibland när det är riktigt tokigt!
    Visst är flertalet av dagar upp & ner och även att få lite ensamtid bland nytvättad tvätt ger plus i välbefinnandet och doften av ny tvätt är aldrig fel från kräk och amningsblöta kläder!!!!

  • TyckOmMig

    swede-fin glädjande positiv uppdatering från dig du ska se att lilleman växer på sig och blir stor och stark för var dag som går landar man och växer in i dom förutsättningar som finns.

  • TyckOmMig
    Frazze skrev 2016-01-10 14:06:02 följande:

    Någon här som vet om det är ok att kombinera Mic progesteron typ att ta vaginalt morgon och "middag" och sen ta utrogest oralt på kvällen? Hämtar Mic idag, och tänkte att man sover så gott på utrogesten så att jag kunde kombinera liksom. Eller ska man undvika det? Svar ASAP PLEASE!


    Samma här det går fin fint!
  • TyckOmMig

    Frk Röd-lycka till imorgon!
    Uppdatera gärna när du orkar.

    Redan-skönt att det nu är borta de resterna som tyvärr gjort att du blött trisst men pigga på dig så gott det går nu framöver och vad bra du är som lyckats pumpa så mkt-kanon.

    Dags försöka sova när äntligen mina små nattugglor insomnat för natten!

  • TyckOmMig
    Frk Röd skrev 2016-01-12 22:10:58 följande:

    Det blev en liten flicka. 49 cm 3030g. Allt har gått bra.


    Stort grattis!Njut av att ha kommit i mål och snusa nyfödd bebis.
  • TyckOmMig

    Intressant azurea just om MRSA när vi låg i Lund inför lille Valentins snabba ljumsbråcksoperation fick vi ju i efterhand kollas upp om MRSA av annan anledning då det visade sig att en annan "liten" bebis på uppvaknings uppföljningen låg där samtidigt som han och hade visat sig bära på just MRSA lätt det missas att rengöra extra noga mellan små ynkliga bebisar och risken smittan är ett faktum!Nu var det tack och lov inget men provtagningarna testerna höll vi på med i tre veckor en gång i veckan var vi på VC för koll!Tur man bor grannen med VC vill jag säga med de mina!

  • TyckOmMig
    pink lily skrev 2016-01-20 00:09:18 följande:

    Zinfandel har nu fixat så att koden fertilitetsguiden ger 15% rabatt på werlabs. Tydligen betraktar de oss som en liten kundgrupp, och säljer mest av hälsoanalyserna. Alltså, använd nämnda rabatt så märks vi ändå i mängden. Vilken rabattkod vi använder registreras, (se din faktura/beställning)


    Tack för info-alla bäckar små.
  • TyckOmMig
    Frazze skrev 2016-01-22 08:37:39 följande:

    Sitter hos gyn och väntar på att få komma in! Har såna gravidsymptom men är ändå dönervös.


    Hoppas det gick bra-väntar på din uppdatering.
  • TyckOmMig
    Frazze skrev 2016-01-22 10:14:07 följande:

    Wiiiiiiiooi! Idag så såg vi ett litet hjärta slå för fulla muggar där inne! Han sa att grynet är 9mm och att jag är i v 6+6. Risken för missfall när man sett ett starkt hjärtslag i denna vecka är ca 5% och i v10 så går risken ner till 2%. Är superlycklig just nu!


    Åh Frazze vilken lycka stort stort grattis verkligen!
Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus