• TyckOmMig

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    HRE-synd jag inte kan se bilden säkert jättefina...

    Någon som vet vad som kan göras åt detta när varken mina bilder eller andra syns länge-mystiskt?!

  • TyckOmMig
    JZ79 skrev 2015-10-26 22:48:20 följande:

    HRE, så fina ni är <3

    TyckOmMig, surfar du på dator eller telefon? Fl-appen på telefonen är kass, jag går in via "safari" istället och då funkar allt som det ska.


    Tack för rådet/tipset NU kan jag äntligen se era/mina bilder!

    HRE-känns som en evighet sen mina var så små...nu är mina 4,5 månader!
    Hoppas jag kan vara till stöd hjälp om du undrar något framöver.
  • TyckOmMig

    Redan hur går det för dig/er?

    Tänker på er alla fina här och förstår att ni har fullt upp.

    Önskar er en fin All Helgona helg.

  • TyckOmMig

    HRE-sömnbristen är faktiskt det värsta här hemma med.Inte ens nu då mina tvillingar är lite större(4,5 mån)sover de riktigt bra fortfarande tokigt man måste orka vara stenhård med att samköra göra allting samtidigt och med tvillinggossarna går det inte riktigt lika enkelt som när tvillingflickorna när dom var så små för dom är ju egna individer och får helt olika sätt att vara tyvärr är ju Valentin ganska van vid att bli buren sen sitt ljumskbråck och allt vad det innebar han somnar dock först av de bägge kvällstid men då håller Konstantin mig vaken vill vara social fram tills tolvsnåret samma på morgonen Valentin är vaken tidigare medans Konstantin sover pga deras olika rytm så där förlorar jag tid men valt det just nu ändå för att ha mys egentid med varje.Nattetid har jag heller inga fasta tider längre sen man slapp schemastyrd sondning ställa klockan titt som tätt får de bägge äta vakna som de vill förutsatt att de går upp i vikt som de ska.Trivs med att helamma mina men ser ändå till att något mål är med flaska ifall olycka skulle vara framme att man blir sjuk eller behöver vara borte längre tid.Mina har inte blivit lata ratat brösten för det och det är verkligen så skönt.Nattetid sköter jag helt mina små själv men de större tvillingflickorna på snart 2 år hjälper mina två äldre barn till med om dom vaknar behöver tröst om det krockar tidsmässigt.Det är snart dags för att styra upp fasta tider introducera havregrynsgröt smakportioner då brukar allting falla på plats unnar mig att njuta av första bebistiden men visst är det svårt med sömnbrist jag kan ju inte ens passa på dagtid att vila slumra men jag lovar du fixar det ändå klarar jag det klarar du det galant och vad härligt att du får stöd hjälp av din syster jag har ju det förmånligt med alla mina övriga barn som finns här för varandra om orken tryter men tiden går så fort alla de mina har haft höstlov denna vecka extra famnar som bär tröstar men också mer matlagning fika!

  • TyckOmMig
    Redan47 skrev 2015-11-03 19:07:00 följande:

    Ledsen... Men med appen, ser inga bilder... Hmm ska jah behöva gå in via web, min hjärna räcker inte till för det idag.
    Sömnbristen känns idag. Tyckommig tänkt på dig idag när jg varit allena m barnen, mat amning, pump o sond. Det går utmärkt. Men underlättar att vara två. Känner mest obehag av att inte fixa bägge ännu med tandem amning. Att en får vänta... Känns ambivalent.


    Dubbelamning ensam gäller att ha ett bra ställe där man kan fixa att kunna lägga till dom själv samtidigt sitta skönt-har sedan första tvillingarna föddes för 6 år sedan lärt/övat upp den förmågan och har en verkligt bra plats där jag kan vara/hålla till då jag behöver amma båda samtidigt...var väl lite därför NEO ville ha mig på bild när jag ammade senaste tvillingparet på NEO som drag på deras info träffar då man går i väntas tider-många ger upp amningen med två och deras bildspel var föråldrat!Kan man hjälpa till för en god sak så gärna fast jag helst inte själv vill vara med på bilder var just detta oundvikligt!
    Det där med att en tvilling får vänta du kommer alltid att känna dig lite otillräcklig då den ena tvillingen lyckas skrika högst...men succesivt vänjer du dig då du är ensam med dom och tvillingarna blir lite större för hormonerna ställer ju till det även efter förlossningen ju!
  • TyckOmMig
    weeme skrev 2015-11-03 18:34:13 följande:

    Tyckommig, vilka godingar du bjuder på!


    Tack fina du!
    Det är så roligt nu för varje dag som går och dom växer och utvecklas i en rasande fart blir/är dom mer och mer lika varandra dessa 2 tvillingpar!
  • TyckOmMig

    Fler än jag som känner mig obekväm i min kropp efter kejsarsnittet?
    Det var min fasa och minns det som en jobbig upplevelse.
    Har ju varit på efterkontroll pratat om förloppet vad som hände egentligen men ändå...Kroppen/magen är så annorlunda svårt att bli mig själv igen denna gång för detta även om jag gått ner allt och lite till.

  • TyckOmMig

    Wemee-jag har också en historia bakom mig med misslyckad åderbråcksop där jag har vä ben från knät ner till ankeln med känselbortfall visserligen fått den ersatt av landstinget det är inte ärret i sig och jag kunde föreställa mig på ett ungefär men mår inte alls riktigt bra hjärnan vänjer sig aldrig med känselbortfall som man så fint talar om för en...saknar verkligen känseln på magen tycker inte alls man kan hålla in magen nu har korsett men det blir otroligt varmt då man svettas av mycket amningspass känner mig instängd i den.Mitt snitt är relativt långt antagligen för att det var två i magen...ena sidan vill inte töja sig riktigt än har besvär om jag ligger på magen.Man får verkligen dålig info om vården efter ett kejsarsnitt har jag fått erfara mest fokus på bebis/bebisarna pratade mkt om detta tidigt med personal anhöriga visst bättre är det men undrar också hur en kommande graviditet skulle kännas med det känselbortfall man har på magen...inte så sannolikt det blir fler syskon men om!Antagligen svårare lyckas efter snitt och längre återhämtning upp till ett år.

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus