• Beccanrs

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Jag är jätte nöjd med min naturalcycles , har nu sen 2 år , tycker man lär känna sin kropp bättre och sin naturliga rytm .

    Om ni vill testa har jag en rabattkod på 20%

    signup.naturalcycles.com/sv-SE/signup/secret&referral=9c9be6b38ccf456099b127d785d86380

  • Beccanrs

    Ursäkta för korta meddelanden efter varandra, min mobil har något knäppt,

    Skulle vilja fråga er som testat appen för att bli gravid , funkar bra? Mvh

  • Beccanrs
    amandakollb skrev 2020-03-05 10:27:16 följande:

    Jag har använt NC i ca 2 år nu och tycker den är superbra. jag har försökt bli gravid sedan i somras men fortfarande inget så på så vis har det ju inte fungerat, men är ändå supernöjd med själva appen, och jag har fått sjukt bra koll på min menscykel! man lär sig väldigt mycket om sin egen kropp samt ser man tydligt när man har haft ägglossning och när mensen förväntas komma. 

    jag har dock väldigt oregelbundna cykler så jag måste använda ÄL-stickor för att se när ÄL är på gång, samt kollar sekret, så kanske bra att ha i åtanke om man har oregelbundna cykler så har appen svårt, såklart, att veta när ÄL kommer isåfall. 

    men stort plus iaf att se att ÄL har inträffat tycker jag (iom temperaturstegringen), för även om du har fått positivt på ÄL-test betyder inte det är ägget kommer släppa. 


    Ja jag håller helt med , har verkligen super koll och som du , lärt mig mycket mer om min cykel. Det har även hjälpt mig att ta hand om mig själv på ett annat sätt och parera elller kunna milda min menssmärta , är mer uppmärksam.

    Jag tog ÄL tester i början av Nc ,har regelbunden mens och känner ofta av min ägglossning,
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles