• Sefone

    insemination våren/sommaren 2015

    Hej! Vi ska också göra första inseminationen förhoppningsvis denna månad. Är på CD 6 och äter letrozol, har VUL på måndag för att kontrollera om jag får ägglossning

  • Sefone

    Hej jag tror att behandlingen delvis skiljer lite mellan olika kliniker och dels skiljer beroende på vad som är problemet om de finns något.

    Vi bor i svenskfinland men min man är från Sverige och jag har själv bott flera år i sverige.

    För min del fick jag ingen ägglossning med clomifen som jag testat och då den inte får tas för många månader efter varandra bytte de till letrozol. Återstår på måndag att se vad vul säger. Är rädd för att få ägglossning till helgen för då kan vi inte göra insemination denna månad.

    Känner igen det där med att man tror man har koll på allting på kliniken och sen inte minns något när man kommer hem, själv minns jag inte riktigt vad som skulle ske efter vul men hoppas att de berättar när jag väl är där.

  • Sefone

    Vi lyckades med vår insemination i juni och jag är gravid i v14. Första cykeln så gjordes ägglossningsultrat för sent så då han vi inte med och fick inte göra insemination. På andra lyckades vi. Jag åt letrozol på dag 3-5 innan insemination och sedan lugesteron på dag 15-24 efter insemination.

    Har varit en sommar fylld av oro och vi har haft ganska mycket komplikationer bland annat sitter min moderkaka över inrelivmoderunnen men än så länge verkar det okej och vi får gå på täta kontroller.

    Lycka till!

  • Sefone

    Bf 21 februari som det ser ut nu, dock har det flyttats vid varje ultraljud hittills men det fastställs med säkerhet i mitten på september vid RUL


    monn skrev 2015-08-17 16:39:57 följande:

    Grattis! Vad härligt :) när är bf?


Svar på tråden insemination våren/sommaren 2015