• PoL

    Så otroligt rädd

    Anonym (Så rädd) skrev 2015-05-05 19:59:13 följande:
    Jag har sökt hjälp via en annan barnmorske mottagning så jag har fått tid där men känner att jag inte vet vad jag ska säga för att dom ska förstå min rädsla och få den hjälp jag behöver.
    Inte ok att de nonchalerar din rädsla så! Bra att du vänder dig till ett nytt ställe. Ofta i ett läge som ditt tror jag man får remiss till s.k Auroramottagning, där de specialiserat sig på att stötta kvinnor. Tror det brukar vara samtal som syftar till att avgöra vilken lösning du kan tänka dig och som blir bra för just er. Det kan vara stöttning av kurator och vanlig fl, det kan vara ett avtal om att du försöker föda vaginalt men får säga till under fl om du känner att det inte går och då få kejsarsnitt och det kan likväl vara ett planerat snitt.

    Du behöver 'bara' berätta det du gjort här, det ger dom säkert en bra grundbild ta med dig ett stöd på mötet om du vill, tycker jag, varför stå ensam om man inte måste?

    Nu är inte jag insatt i hur det kan skilja sig åt på olika orter men så här ser det ut i Göteborgstrakten såvitt jag känner till.

    Lycka till!
Svar på tråden Så otroligt rädd