Inlägg från: Anonym (Stefan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Stefan)

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Padirac skrev 2019-11-02 18:14:16 följande:

    Du har väl belägg för detta? - precis som med shariaavtalet

    Nää..

    Rasbiologin avskaffade S i slutet av 30-talet. Nazister och fascister höll däremot kvar det i sina tankeströmningar. Den svenska nazisten och senare fascisten Per Engdal som verkat i såväl Frankrikes och englands nya fascistiska höger lämnade Tankegodset om rasbiologi i form av 'nedärvd essens' till Sven Davidsson/ BSS som efter ett par misslyckade försök att starta politiska partier i slutet at 80-talet startade Sverigedemokraterna tillsammans med SMS-soldater, fascister, nazister och rasister. Engdahls fascistiska, nazistiska och rasistiska tankar präntades ned i SDs principprogram. SDs företrädare MK och JÅ skryter om hur det senaste principprogramet liknar det ursprungliga som BSS plitade ihop.

    Rasbiologerna är SD och det har det direkt från fascisten och nazisten vars idéer präglade och präglar SDs principprogram, företrädarnas uttalanden osv.

    Allt detta är väl belagt till skillnad från den historieförfalskning SD och SDsvans sprider i sin Bruna Propaganda (fritt citerat från MK @SD)


    S lät tvångssterilisera människor ända fram till mitten av 1970tal. 63 000 personer tvångssterliserades av S. Fräscht att du bara ignorerar detta horribla faktum.

    När Stefan Löfven gick med i S var det fortfarande ett parti som öppet stödde tvångssterliseringar av "mindre önskvärda element"
  • Anonym (Stefan)
    Padirac skrev 2019-12-07 15:49:49 följande:

    Jag tror inte det finns några som helst belägg för att S drev sterliseringsanläggningar där mindre önskvärda element tvångssterliserades

    Däremot fanns det under en period en politik som riksfagen röstat igenom som med mer eller mindre tvång steriliserade svagbegåvade och andra som inte kunde ta hand om ens de barn de redan hade, kvinnor fick abort godkänd mot att de steriliserades  och det begicks en del fel av de som fattade besluten mo sterilisering på plats vilket regeringen GP uppmärksammade och försökt ge de utsatta upprättelse.

    Att det skulle varit riktakt mot mindre önskvärda element är någonting som du får ge belägg för.


    Fräscht att du kör på med förnekelsen. Transpersoner blev tvingade att sterilisera sig i en ny lag från 1972.

    "Motiveringen för steriliseringskravet var att man inte ville ställa till oreda i släktleden, några medicinska skäl angavs inte."

    Romer beskrevs som ?slödder? och ? moraliskt gift i samhället?.

    Finns oerhört många hemska berättelser som Ann Heberleins;

    "Gunnel steriliserades på det som kallas ?social indikation?, närmare bestämt med hänvisning till uppfattningen att hon var oförmögen att ta hand om ett barn eftersom hon satt i rullstol."

    Älskar att du också försöker förminska S roll iom att du skriver "som RD röstade igenom". På den här tiden var riksdagen i princip S vilket du mycket väl vet.

    Fortsätt du med ditt förnekelsekorståg. Men det känns inte speciellt fräscht ska du veta.

    www.svt.se/opinion/ann-heberlein-forbryllande-reaktioner-pa-socialdemokratins-morka-forflutna

    riksarkivet.se/motkallorna/meromromerochresande

    www.svt.se/nyheter/svtforum/tvangssteriliseringar-rasbiologi-inreseforbud-och-skoldiskriminering

    sv.m.wikipedia.org/wiki/Tvångssterilisering_i_Sverige#Tvångssterilisering_av_transpersoner
  • Anonym (Stefan)

    S är extremt svaga bland yngre och har numera en majoritet av sin väljarbas bland utlandsfödda. De äldre trogna s-röstarna ersätts inte med nya.

    Om man bara räknade rösterna för de som har två svdnskfödda föräldrar hade s+v+mp kanske haft max 20% GEMENSAMT. Socialismens hela överlevnad bygger på att upprätthålla hög invandring av lågkvalificerade.

  • Anonym (Stefan)
    KillBill skrev 2019-12-15 11:26:54 följande:

    S är svagare bland yngre men där är å andra sidan V och MP mycket starka. Exempelvis är, i den senaste SCB undersökningen, både V, MP (och S) starkare än SD i åldersgruppen 18-24 år.  S är i samma undersökning  största parti både bland utlandsfödda och inrikes födda.


    Tråden handlar om S och det är tydligt att S framtida överlevnad bygger på fler invabdrare. När alla trogna 60+ röstare dör finns inga som ersätter.
  • Anonym (Stefan)
    KillBill skrev 2019-12-17 06:15:26 följande:

    .

    Idag anser tom kärnkraftsindustrin på att det är inte är ekonomiskt försvarbart att behålla de reaktorer som planeras att stängas på Ringhals.


    Pga av alla regleringar som införts.
  • Anonym (Stefan)
    KillBill skrev 2020-01-04 21:52:43 följande:

    Tja det kunde vara värre. År 2010 var M och S jämnstora (bägge var 30% partier). Idag är moderaterna ett 17% parti som skulle vara glada om de var lika stora som S.


    Den toppen för M var en kort parantes i historien. Men förstår att du håller fast vid halmstrån.

    Om 20 år kommer i princip ingen svensk med svenskfödda föräldrar rösta på S längre då denna väljarbas nu nästan uteslutande är 60+.

    S kommer vara ett parti med 95% invandrarröster och kommer därmed bara driva frågor som rör och stärker invandrare. Om du lever då kommer du fortfarande sitta här och försvara S som har 15% av rösterna.
  • Anonym (Stefan)
    KillBill skrev 2020-01-05 09:58:20 följande:

    Ja jag förstår att högersidan i den opinionsskris som de konservativa partierna just nu befinner sig i försöka flytta fokus till S.

    Tittar vi på senaste IPSOS från i december så fick S 25% och M 16%. S har således tappat 12% väljare medan M har tappat hela 19% av sina väljare sedan senaste valet (och detta på bara knappt ett år).  

    I senaste valet var M näst största parti. Drygt ett år senare är det högernationella partiet SD större än M och KD tillsammans.  Det borde förskräcka fler väljare.


    Till skillnad från dig som känner evig trohet för S och skulle kunna kasta dig ut för en klippa om Löfven bad dig kan jag vara objektiv. M går absolut inte bra, speciellt i rådande situation. Men det som nu defineras som högersidan ökar konstant (dvs ink SD) och det dom defineras som vänstersidan minskar konstant.

    Hade det inte varit för invandringsfrågan och beröringsskräcken för SD hade V/mp/s varit utan makt, och INGET tyder på att den långsiktiga trenden skulle minska. Svenska folket är väldigt tydliga med att de intr vill ha socialism. Tittar du på röstare med två svenskfödda föräldrar knaprar knappt S+V+MP ihop ens 20% av dessa röster.
  • Anonym (Stefan)
    FDFMGA skrev 2020-01-05 09:47:47 följande:

    Mm, Kverulant är alltid lika elak mot M, som den gången hen extrapolerade utifrån att de halverats på 10 år och menade att de kommer att vara lika stora som Fi 2030 och ha färre anhängare än ingen alls därefter.

    Så illa kommer det knappast att gå. M är vilsna just nu och med en partiledare utan egen vilja så blir det lätt så att man enbart sneglar på andra partier och deras framgångsmetoder.

    Så småningom kommer säkert M att hitta sin borttappade själ igen, och detta betyder inte nödvändigtvis att de ska försöka gräva upp Yngve Holmberg.


    M kommer aldrig lyfta i rådande debattklimat. Halva M består av liberaler som vill ha öppna gränser, den andra halvan består av konservativa som vill ha invandringspolitik som SD. S har precis samma problem. Identitetsvurmare vs konservativa betongsossar. Går man för långt åt ena hållet tappar man halva väljarbasen. I och med det är det omöjligt att vara "tydlig" som Åkesson eller Sjöstedt.

    M under 2006 kunde växa sig stora eftersom man sopade bort invandringsfrågan helt för art fokusera på de frågor där det råder konsensus i partiet. Precis som S kunde göra tidigare.

    De enorma problem som invandringen skapat har nu gjort att denna fråga kommer vara top of mind hos väljarna i årtionden. Den kommer inte försvinna från agendan igen. M och S kommer då aldrig kunna bli stabila 30+ partier igen. SD kommer inom ett par årmvara Sveriges klart största parti.

    Jag förutspådde själv, iom hur invandringen hanterats, redan runt 2008 att SD skulle bli Sveriges största parti inom 10-15 år.

    Märk väl att de enorma.problem invandringen fört med sig har gjort så under en högkonjunktur. Hur det kommer bli när konjunkturen sviker tror jag ingen ens vill tänka på. Ett SD över 30% i nästa LK är absolut inte orrealistiskt.

    Betänk också att den problematik vi har nu i förorterna beror på att Sverige fört västvärldens generösaste flyktingpolitik i årtionden. Det vi skördar nu såddes på 90-talet och 00-talet. Dvs långt före "flyktingkrisen". Hur vi kommer skörda om 10-20 år när effekterna av den senaste enorma vågen som saknar tidigare motsvarighet kan vi bara gissa.

    Mitt tips. Spara pengar till privata försäkringar och pension. Om 20-30 år kommer inte pengar finnas till de offentliga åtagandena som ni idag känner dem.
  • Anonym (Stefan)
    KillBill skrev 2020-01-05 11:33:16 följande:

    Noterar att SCB  i december 2019 även har undersökt partisympatierna hos i befolkningen med svensk bakgrund (född i sverige av två svenskfödda föräldrar).

    I den gruppen anser 39,9 % av respondenterna nogot av de de rödgröna partierna  är bästa parti. 

    Var hittade du dina uppgifter?


    Jag mindes fel. Der gällde enbart S och deras stora överandel invandrarröster. V och MP har lågt stöd hos invandrare, inte heller bland äldre.

    S däremot har stora överandelar äldre infödda svenska väljare och kommer mer och mer att bli ett parti för invandrare. Svebskar kommer inte ha anledning att rösta på dem
  • Anonym (Stefan)
    Bästkusten skrev 2020-01-14 21:19:26 följande:

    Märkligt sätt att tänka....

    M är ett parti som pendlat upp och ner mellan 11-25%, ligger just nu på ca 17-18& dvs i mitten av vad det brukar. S ett parti som haft över 50% och bara dalar neråt......... Nu till och med mindre än SD!


    Kill Bill greppar efter halmstrån. Alla möjliga och omöjliga sätt att flytta fokus från och relativisera bort S fall tar han.

    M och S har som sagt samma problem..Båda partierna har en halva som vill ha i princip öppna gränser och en andra halva som vill ha väldigt stram migrationspolitik. De försöker desperat göra båda sidor nöjda men kan inte vara tydliga åt något håll för det upprör halva partiet enormt.

    Så länge invabdringen skapar enorma problem, vilket ddn kommer fortsätta göra, så kommer SD växa och M och S ha problem.
  • Anonym (Stefan)
    DonKrieg skrev 2020-02-06 14:55:06 följande:

    Det är Miljöpartiet som har förstört sossarna. Och sossarna har varit så kåta på makten att de låtit MP förstöra dem inifrån.

    Det är MP som vägrar ta i med hårdhandskarna vad gäller kriminaliteten. Man tänker mer på brottslingarna än på offren.

    Det är MP som vill att folk ska köpa nya bilar vart femte år för att de tror att svenskarnas livsvanor har någon som helst effekt på det globala klimatet.

    Det är MP som driver igenom identitetspolitik och kvotering i skolor och myndigheter.

    Sossarna är egentligen väldigt lika SD, vilket också är anledningen till att många sossar gått till det partiet. Miljöpartiet däremot är direkt farligt eftersom de inte vill se verkligheten utanför Stockholm.


    S har stor skuld själva vilken de byggt upp helt utan MP. Man har låtit identitetspolitiken ta över partiet fullständigt. Nu är ena halvan betongsossar som i mångt och mycket tänker som SD. andra halvan vill vurma för minoriteter och ha öppna gränser. Blir stökigt.
  • Anonym (Stefan)
    KillBill skrev 2020-02-07 17:44:59 följande:

    Tja allt är relativt och det kunde varit värre. Tänk exempelvis på M som var jämnstora med S För bara 10 år sedan men som inte ens skrapar ihop 19%. Sedan är det långt kvar till nästa val och att S ökar med en procent är ju positivt!


    Det är.klart du kan relativisera bort S kräftgång med att jämföra med andra partiers historiska spikar. C var väl runt 25% en kort period också. Det är mest terapi för dig som inte vill se S långsiktiga trend som leder ner mot avgrunden. Över 50% av rösterna kommer nu från invandrare. S är ett invandrarparti och INTE ett arbetarparti man en gång var. Därför sticker alla arbetare till SD och kommet fortsätta överge S.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?