Inlägg från: Tom Araya |Visa alla inlägg
  • Tom Araya
    KillBill skrev 2023-05-25 08:22:54 följande:
    Nej Shekarabi säger inte det SD påstår i artikelns som du länkar till. Dessutom hade Sverige en moderat justitieminister när SD kom med sitt  förslag (som dessutom inte var lika med Shekarabis förslag)..

    Vilken del av påståendet i artikeln anser du är felaktigt
    -att S har tillstyrkt förslaget i Tidö-avtalet ang Sis-hem?
    eller
    -att det är SD's linje?

  • Tom Araya
    KillBill skrev 2023-05-25 08:26:42 följande:
    Varför ljuger du? Magdalena Andersson har inte köpt svart, Det har däremot Ulf Kristersson gjort (det har han erkänt).  När vi kommer till valfusk så referererar du till något som hände för över 20 år sedan medan jag har gett exempel på moderat valfusk som skett i nutid..
    M har Kristersson och S har Shekarabi. Inga bra förebilder och därmed lämpliga ledare någon av dem.
  • Tom Araya
    Polyrytm skrev 2023-05-28 13:50:36 följande:
    Jag har inget emot varken Socialdemokraterna eller Socialdemokrater. 
    Hela min familj har röstat S sedan urminnes tider och jag tycker om den politik som de en gång förde.
    Jag tycker de har tappat sin själ.

    Det jag tycker är märkligt är människor som med näbbar och klor försvarar ett parti oavsett. Du och ett par till här inne fungerar ju nästan som S partifunktionärer, dygnet runt, år efter år. Det är väldigt genomskinligt. 🙂 

    Så det du menar är att alla som inte håller med om eller kritiserar Socialdemokratin här inne i själva verket är avlönade Sverigedemokrater?

    Är du/ni så pass arroganta att ni tycker att vanligt folk inte kan vara missnöjda med S och Sveriges utveckling utan det måste förstås vara fascister som skriver i er tråd?
    Jag håller med dig. Jag känner att jag i grund och botten står bakom det samhälle som socialdemokratin ville bygga. Men någonstans gick det fel....
    Det finns inte ett enda parti jag idag kan ställa mig bakom helhjärtat, det finns alltid något av betydelse att kritisera.
  • Tom Araya
    Jag orkar inte med tre år till av gnäll på SD
    Det är oanständigt av sossarna att rasa mot regeringens politik när den egna är så lik

    Ur artikeln:

    Det går jättebra för Socialdemokraterna i opinionen just nu. Det beror på krisen, och på att regeringen bluffat och gör ett uselt jobb. Men kanske också på att folk tror att sossarna står för något annat, ett anständigare samhälle.
    ...

    Magdalena Andersson har på senaste tiden skruvat upp retoriken gentemot SD, de ska göras till politisk huvudmotståndare. Jag har inget emot detta heller, i sak. Det är bra att SD tvingas ta ansvar för den regering och den politik de nu kontrollerar. Marknadsskolan, färre vårdplatser, nedskärningar i äldreomsorgen.


    Men det jag inte står ut med, från vänster, är tre år till med högljudd kritik av Jimmie Åkesson utan svar om vad som ska göras annorlunda. Och med svar menar jag inte att rasa mot regeringens senaste, ej genomförda skattesänkning, samtidigt som i stort sett all annan brunblå politik accepteras. I Agendas partiledardebatt nyligen gick Andersson till frontalangrepp mot Kristerssons skattesänkningar för de som tjänar mest ? men började mumla när hon fick frågan om hon ville ta bort dem om hon får makten.


    Karin Pettersson om SD och Socialdemokraternas politik (aftonbladet.se)
  • Meddelande borttaget
  • Tom Araya
    Socialdemokraterna - Skattefria kasinos, Vårbynätverket och Hamas
    Aron Flam har undersökt och går igenom alla turer...

    Är det någon som blir förvånad när man som mångfaldsivrare släpper in kriminella i ledning för offentlig förvaltning?



  • Tom Araya
    Padirac skrev 2023-07-08 16:14:28 följande:

    Du har en väldigt kort horisont för de betraktelser du gör.. historielöst kort skulle jag säga.

    Du utelämnar fortfarande de historiska och samhällsomvandlande händelserna i världen, även du du rör vid oljekrisen på 70-talet.

    Gasledningarna från Ryssland har sin historiska grund redan där.  

    Putin och Ryssland och före det Sovjet har försökt alla sätt att kontrollera omvärlden, genom energipolitik, genom politiska partier i väst, genom krig, genom desinformation. Väst har försökt normalisera relationerna genom handel och stöd. 

    De politiska partier som direkt eller indirekt stötta av Moskva är kommunister och högerextrema partier, i Sverige är det idag SD som står närmast, ideologiskt, i andra europeiska länder är det både ideologiskt och ekonomiskt. SDs band till Moskva är många och väl kända.

    S har alltid hållit moskvastödda partier kort, de har till och med olagligt spionerat på och registrerat kommunister i sverige.

    Angående gasledningarna är det Bildt som haft fingrar och tår i syltburken. Linde kanske hade en naiv syn, men inga affärer med kremlstödda företag..


    Ovanligt sakligt och nyanserat inlägg från dig.

    Mitt tillägg till detta:
    Sovjet stödde öppet alla kommunistpartier, men i Sverige var kommunisterna allt för få och marginaliserade. I sina påverkansoperationer så inriktade man sig då främst på s. Det är nog sannolikt därför som Palme av vissa betraktades som som att jobba för KGB.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?