• Blåblomman

    Vi som äntligen är gravida efter IVF i April/Maj 2015

    Hej! Hoppar in här. Vi gjorde ET 15 maj och har nu plussat! Så obeskrivligt glad. Vårat första IVF försök efter långa protokollet. Första barnet och 2 år sen vi började. Har ett ma med i bagaget från förra i sommaren i v10 så är ganska så orolig att samma sak ska hända igen. Men just nu är vi glada åt vårt plus!

  • Blåblomman
    Ananas skrev 2015-06-03 11:08:12 följande:

    Men det låter som rimligt i tid, då är du ungefär i vecka 9 väl?

    Men väntan är det mest plågsamma i hela den här göra-barn-karusellen... 


    Ja det stämmer. Gick in i vecka 6 idag. Kommer vara olidlig väntan, det var vid ett tidigt vul som det upptäcktes jag hade fått ma förra året.
  • Blåblomman
    Ananas skrev 2015-06-03 13:38:48 följande:

    Åh, fy vilken mardröm. Hade du fortfarande kvar alla symptom då? Stiger hcg och så trots att fostret har dött? 


    Jag fick en känsla att något inte var som det skulle, en del symptom hade avtagit men en del var lvar och jag plussade fortfarande. Så bokade ett privat vul i v10, men då hade det avstannat i vecka 7. Fick sätta igång missfallet eftersom kroppen inte hade förstått.
  • Blåblomman
    Ananas skrev 2015-06-03 21:23:34 följande:

    Vad skönt att du ändå tog tag i och gjorde ett privat VUL. Bättre att få veta. Men kan förstå om du analyserar och känner efter väldigt mkt nu. 


    Ja vi har väl svårt att tro att det ska gå bra den här gången. Kommer först tro och slappna av när vi gjort ultraljudet om det är okej. Men känns skönt att vi får ett tidigt vul av kliniken.
  • Blåblomman
    kärolajnan skrev 2015-06-04 20:05:50 följande:

    Hoppas att det är okej att jag hakar på här!

    Jag trodde i ärlighetens namn aldrig att jag skulle skriva i annat än i ivf- trådar men äntligen är jag gravid!

    Har i cirka ett år varit i ivf-karusellen och efter det andra försöket utan befruktat ägg (ingen återföring på våra två försök) såg läkarna inga större chanser att det skulle gå vägen. Istället var vi på samtal om alternativ men vi tackade nej till både ägg och spermiedonation och kämpade för ett sista försök.

    Den 20 maj fick jag tillbaks två fina ägg och igår 3/6 fick jag äntligen se ett plus. Vilken lycka!

    Den 23/6 är det dags för ultraljud.


    Åh vad underbart! Stort lycka till nu !!!
  • Blåblomman

    Hej alla. Jag går in i v17 imorgon och känner mig väldigt ogravid just nu förutom magen som börjat bli stor. Måste äta oftare än förut men det är fortfarande mycket jag inte är sugen på. Frukt och yoghurt och grönsaker funkar bäst. Har lite svårt för proteiner. Tre veckor kvar till rul. Ska bli så spännande men samtidigt nervöst. Känner inget än.. Ska ni andra ta reda på kön?

Svar på tråden Vi som äntligen är gravida efter IVF i April/Maj 2015