• Ananas

    Vi som äntligen är gravida efter IVF i April/Maj 2015

    Glömde säga att bilden är från idag då jag är i vecka 15 (14-2). 

  • Ananas
    Cyanea skrev 2015-07-24 20:40:05 följande:
    Say WHAT?! Det är en jättefin mage!!! En riktig liten bebiskula <3 Längtar tills min ser ut så :) (den verkar dock vara på god väg...)
    Tack snälla, vad gullig du är!

    Jag vill ju att det ska synas samtidigt som jag är lite rädd att gå upp för mkt då jag vet hur jäkligt det är att bli av med de där extra-kilona... Så det är antagligen därför jag tar åt mig! Jag hade 5 kg som jag inte blev av med efter sonen. Kram på dig!
  • Ananas
    nesistas skrev 2015-07-24 23:57:58 följande:
    Tack Cyanea Hjärta

    Ja det är verkligen två mirakel... Är så tacksam för vår Stora och så oändligt glad att vi nu om allt går bra även kommer få ge Stora ett lika efterlängtat syskon. Vi är så många här på Familjeliv som kämpat länge och jag hoppas att jag kan ge andra styrka att orka kämpa lite till, lyckan kan finnas alldeles runt nästa hörn. Det behövs bara ett enda litet guldägg. När man väl lyckas är det värt alla tårar och sorg på vägen. Varje kväll när jag nattar Stora förundras jag över att jag faktiskt är mamma till detta mirakelbarn. Och nu pickar ett litet blipphjärta under mitt eget, ett blivande syskon. Jag är enormt tacksam, över den IVF-teknik som finns idag, och mest av allt min fantastiska syster som skänkt oss möjligheten till liv, två av sina äggceller. Hjärta
    Sååå fantastiskt fint gjort av din syster!!! <3 Det är nog inte självklart för alla. 
    Har hon också egna barn? 
  • Ananas

    Tränar ni något? Vad i så fall?
    Jag tränade innan jag blev gravid, sen fick jag restriktioner från kliniken att ta det lugnt fram till vecka 12.... och nu när illamåendet börjar bli bättre emellanåt vill jag komma igång igen. Var ute och gick 9 km igår och det kändes i fogarna i morse... förra gången jag var gravid gick jag 1 mil några dagar innan förlossningen, känns inte som det kommer hända denna gången

  • Ananas
    Love is everything skrev 2015-07-27 20:35:41 följande:

    Här är vår lilla fining! Allt såg tipptopp ut och bebis var i exakt samma storlek som den ska. Vi är överlyckliga!


    Åhhhh, ännu en liten bebis! Stort grattis
  • Ananas
    Linda8110 skrev 2015-07-27 20:29:27 följande:
    Haha jag gick 3km igår och var sjukt stolt. Har så kasst flås sedan jag blev gravid. Jag ska också ta det lugnt första trimestern. Tror man ska satsa på typ lugna promenader, lagom styrketräning samt typ gravidyoga sen.
    Jag blir också väldigt lätt andfådd, just därför känns det viktigt att bättra på den Gravidyoga finns nog inte på mitt gym, bara vanlig yoga, tror det skulle funka om jag är tydlig med instruktören att jag är gravid och vill ha lite "specialinstruktioner". Det är väldigt små grupper.  Och styrketräning bara måste jag ta tag i... om inte annat så förbättrar det ju förutsättningarna för att komma i form efteråt och steget att börja träna efter förlossningen kanske inte känns lika långt. 
  • Ananas
    Lady1986 skrev 2015-07-27 21:27:18 följande:

    Jag tränade ganska flitigt innan graviditeten. Tung styrketräning och joggning. Men nu har jag inte tränat sen äggplocket. Jag måste ta tag i det igen! Iaf typ powerwalks och lättare styrketräning bara för att hålla igång. Flåset är ju katastrof just nu :)


    Vi kan väl peppa varandra!!
  • Ananas

    Cyanea: Jag tycker inte du ska ha dåligt samvete!!! Jag hade gjort precis som du! Sååå skönt att allt såg bra ut med lilla pyret <3

Svar på tråden Vi som äntligen är gravida efter IVF i April/Maj 2015