Inlägg från: Anonym (Ditt barn, ditt val, din trygghet.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ditt barn, ditt val, din trygghet.)

    Har du fått kejsarsnitt enbart pga rädsla? Tips för att beviljas kejsarsnitt sökes!!

    Jag beviljades KS med första barnet pga rädsla.

    Jag var hela tiden bestämd och tydlig med att en VF inte var ett alternativ för oss för att undvika snittkontrakt, vilket var på tal, och att jag var införstådd med risker och fördelar kring båda förlossningssätten.

    En en relativt stor del av min ovilja inför VF handlar om den katastrofala personalbrist som råder, men det är inte ett validt skäl eftersom man anser sig kunna lova personal hela tiden med en notering i journalen. Jag frågade då vad som skulle hända om det var hårt tryck när vi kom in och något akut skedde vid en annan förlossning, skulle de då strunta i det och stanna kvar hos mig? BM vi talade med förklarade att alla inte kände ett behov av närvarande BM, jag sa att det skulle kännas fruktansvärt om någon annan inte fick stöd om de behövde det.

    Stå på dig och läs på!

    Snittet var det mest fantastiska jag gjort i hela mitt liv! Skulle kunna göra ett om dagen Bebis kom direkt till bröstet och låg kvar där. Jag mådde toppen och rörde mig fritt sånär som på katetern som störde.

    Jämfört med de i min föräldragrupp som födde vaginalt (tar upp detta eftersom det alltid är en massa fördomar om KS och det här) hade vi kortast vårdtid på BB och vi hade aldrig några amningskomplikationer, jag är den enda som helammande och den enda som fortfarande ammar efter ca 11 månader.

Svar på tråden Har du fått kejsarsnitt enbart pga rädsla? Tips för att beviljas kejsarsnitt sökes!!