Inlägg från: Anonym (schhh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (schhh)

    Vigsel i smyg med dop

    Jag har ingen att prata med, vi har tänkt hålla det här hemligt tills dagen vi står där, jag har bara lust att ropa till hela världen min lycka!
    pga ekonomi blir det inget drömbröllop, utan en enkel ceremoni i samband med dop, kommer bli prästen och musiker till psalmerna, tänkte prata med prästen att sjunga något för oss och så gästerna förstås.
    Ni som gjort så kan gärna skriva om er dag! Vad ni haft på er, fixat till er, hur ni dukat, bjudit på, har ni haft hemliga tärnor eller något annat typiskt vanligt bröllop?
    Vad hamnade kostnaden i? Jag har ett tag på mig att planera och handla allt!
    Jag tänkte se ut som vanligt för att inte väcka misstankar, bara ha ett vanligt frisörbesök samma dag, fixa ögonbrynen och en bas makeup, en enkel vit knälång spetsklänning och låga vita skor.
    Följer man något blått, något gammalt, något nytt och något lånat? Måste man ha en brudbukett? Tänkte för då förstår alla! Tänkte ta dopet först.
    Men så tänker jag, kommer jag ångra mig och ha så enkelt?

    Skriv era tankar!

  • Svar på tråden Vigsel i smyg med dop
  • Anonym (schhh)

    Vi har en nära släkting som är väldigt gammal som vi vill ha med på vår dag, skulle vi spara skulle det ta evighet o denna person skulle vara död.
    Vi vet att gästerna kommer att komma, då det mest är släkt och dop är väldigt viktigt, skulle det hända att te x närmaste inte kan för någon småsak, självklart avslöjar vi för den personen då så de inte missar!

    Varför ska vi tänka på vad andra vill och tycker? Är vår familjs dag! Barnet tar inte skada av att dela med oss, vi tycker det är vackert vi döper vårt kärleksbarn och gör vår kärlek komplett. Bröllopsfesten kommer senare och skulle någon vela köpa en present kan de göra i efterhand.

Svar på tråden Vigsel i smyg med dop