• Ben66

    Vilken doft gillar du mest?

    Jag har bara upplevt detta några fåtal gånger, men jag minns att doften av hav och tång vid en båthamn, brygga och havsstrand ger mig glädje och en känsla av frihet.

  • Ben66
    Anton Chigurh skrev 2015-05-29 12:50:54 följande:
    Jag har varit på julmarknad. Jupp. På Christiania. Det doftade inte där. Det luktade. Inget vidare.

    Jag var dessutom inne på Restaurant Spiseloppen, och, det var rökförbud inne på restaurangen, men precis utanför dörren var det dock tillåtet att röga, och skall jag dit en annan gång kommer jag medbringa en machete, det hade jag behövt för att ta mig igenom rökmolnet, shit alltså, å det luktade inte vanlig cigarettrök. Utan nåt helt annat !!!

    Julmarknaden var trevlig dock, lite roligt att se var och varannan av utställarna såg ut som han/hon hade direktkontakt med högre makter. Det var verkligen gemytlig stämning. Tomte

    Och en lite speciell känsla att, i mörkret då, gå igenom Green Light District, eller Pusher Street, som den åsså kallas, och lite extra speciellt eftersom jag i samma veva fick höra att en kanadensiskt turist nyligen fått stryk, blivit av med alla, och jag menar ALLA, kläder och därefter utslängd (spritt språngande naken alltså) på gatan utanför Christiania, enbart för att han tagit ett foto på just Pusher Street. 

    Dom har sina egna lagar där, vilket förstås är förkastligt, men så är det iaf.

    Kram för helvete   //Anton
    Ha ha ha ha ha Skrattande
    Jävlar vad du skriver skönt...om du någon gång gör en bok om ditt liv och upplevelser så köper jag den. Men skriv då FÖRDJÄVULEN på det sätt Du brukar göra här på FL. Skål
Svar på tråden Vilken doft gillar du mest?