• lompan

    Avsaknad av spermier

    Hej! vi ska också göra biopsi, har följt eran tråd länge. jag undrar hur länge det tar från det att man gjort biopsi tills man får veta resultatet? jag är såååå otålig! 

    Vi skickade remiss till en biopsi för en månad sen och inte fått någon tid hem, så ringde vi dit igår och den har tydligen fastnat efter vägen så den inte kommit fram! Man blir så JÄVLA förbannad! som att man orkar vänta hela livet....

  • lompan
    Popetot skrev 2015-11-03 09:30:50 följande:

    Hej allihopa! Det har varit tyst några dagar så vill bara säga att jag tänker på er alla i det ni går igenom.

    Idag hörde rmc av sig om vårt uppföljningssamtal efter biopsi. Det skulle inte framkomma något nytt. Vi har fått all information redan så vi avbokade tiden. Hoppas det går till någon annan som behöver den mer. Vi vet ju trors allt att vi kommer igång inom några månader med vår ivf.

    "lompan" - låter jobbigt för er. Har ni hört något mer?


    Nej vi har än så länge inte hört något mer, har vi inte fått någon tid före fredag så ringer vi på fredag och hör hur det går med remissen, om den är behandlad ens! 
  • lompan

    I fyra veckor var vår remiss bort tappad. Efter två veckor till fick vi ett brev hem där det stod: er remiss är mottagen, ring TIDIGAST om fyra veckor för att boka en tid. Och då får ni en tid inom 90 dagar. Så alltså att från vår remis var skickad kommer det att ha tagit nästan ett halvår innan vi får komma på biopsi!!!

  • lompan

    Vi ska ringa dit på måndag och fråga om detta verkligen kan stämma. Vi överväger att göra det privat! Vart gjorde ni det mariaC?

  • lompan
    MariaC skrev 2015-11-14 23:09:20 följande:

    Vi går på Carlanderska, superbra och inga väntetider alls!


    Gör ni icsi också privat då?
  • lompan

    nu har vi fått tid för biopsi. eller ja dom sa "början på januari"... så det är ju "bara" att vääääänta "lite" till..... Känns som att väntan tar mest kål på en. 

  • lompan

    Vi ska ju göra en biopsi i januari. Men vad händer om vi inte hittar några vid biopsin? Vad gör man därefter?

  • lompan

    Jag kunde riktigt känna i hjärtat hur de vred om när jag läste dina ord "alltannatupptaget"... Tror vi alla i denna tråden lever mellan hopp och förtvivlan! Efter 7 januari får vi se, kanske möts vi i en donationstråd! En lättnad, för mig varje fall, är att man inte kommer stå barnlös i slutändan fötr det finns alternativ.

  • lompan
    Idag skulle jag ringa för att säga till sjukhuset att om dom fick några avbokningar kunde vi hoppa in. Det var bara det att när jag säger att vi ska göra biopsi, svarar telefonisten: vart har du fått det ifrån? Det är bara ett samtal bokat! Jag har alltså väntat i 7 månader på att få veta vad som är fel på oss. Varav dom tappa bort vår remiss, så i 4 månader har vi väntat på att få veta om vi kan använda några spermier. Och vi har fått ett SAMTAL!!! Jag bölar typ ögonen ur mig. Jag har räknat ner till den här dagen......
  • lompan
    Tevira skrev 2015-12-28 17:15:10 följande:
    Jag känner verkligen med dig! Vilket fruktansvärt besked att få efter att ha väntat så länge redan! Det verkar inte heller ovanligt med missförstånd och remisser som försvinner.. Vi fick vänta en månad extra på vårt första samtal på grund av en miss. Inte alls lika illa som detta men har sett flera exempel på liknande tyvärr :( Har du funderat på att söka privat istället? Vet inte om du skrivit om det tidigare i tråden... Vi fick veta att en biopsi privat skulle kunna ske inom en månad och kosta ca 10.000. Om vi inte får något positivt besked i början av januari kommer vi prova privat.
    Ja vi har funderat på att söka privat, de är ju dock de att man ska ha pengarna... och så om man ställer det mot varann - vänta eller betala... ofta har det varit så att vi inte vetat hur länge vi ska få vänta och därför bestämt oss för att vänta - och i efterhand känt att det drog ut på tiden och att vi inte skulle ha väntat. ja du förstår... 
    vad är det för positivt besked ni väntar på i januari?
Svar på tråden Avsaknad av spermier