• Trullis82

    Avsaknad av spermier

    Hej där!

    Jag har en kompis som oxå hade problem med att bli gravid.

    Efter kontroller så var det mannen som problemen fanns hos o just hans spermier.

    Man plockade ut ägg från henne o sen sög ut levande spermier från honom o befruktade hennes ägg på utsidan för att sedan stoppa in det befruktade ägget igen. Det lyckades o nu har dom sin lilla bebis.

    Så vänta tills ni vet mer/ lycka till

  • Trullis82
    Anonym (IVF) skrev 2018-05-18 20:15:47 följande:

    Hej. Kan dela med mig av min resa också. Inga spermier, ett misslyckat IVF försök med mikro-tese. Jag var livrädd inför IVF men hade inga biverkningar under hormonstimuleringen (långa protokollet) och trots att jag är spruträdd så var det inte farligt att ta sprutorna, min sambo hjälpte mig så jag slapp sticka mig själv. Jag hade läst många skräckhistorier om äggplocket och bävade väldigt mycket inför det, men jag kände absolut ingen smärta eller obehag alls. När jag berättade för läkaren att jag var väldigt rädd för äggplocket så försäkrade han mig om att det inte ska kännas, man får smärtstillande och morfin under ingreppet. Om det gör ont måste man säga till så får man mer smärtstillande i form av morfin i armen om man vill. Hur som helst, ett misslyckat IVF och två inseminationer senare så är jag gravid och väntar vårt första barn. Jag ville bara dela med mig av en solskenshistoria, jag vet att det är lätt att hitta alla hemska historier på nätet, svårare att hitta fall där det gått bra!


    Åh, grattis. Så glad för er skull.

    Vi har två underbara barn som kommit till naturligt utan problem o kämpa för en tredje som inte blev lika lätt. Någon ivf tänker vi inte men får hjälp på annat vis så hoppas snart det fungerar.

    Det gör så gott när man läser såna inlägg som du just skrivit. Då vill man bara kämpa ännu mer.. tack snälla du. Lycka till med den lilla nu
  • Trullis82
    askyfullofstars skrev 2018-05-19 14:16:54 följande:

    Ursäkta men blir provocerad när folk som dig kliver in i tråden. Du har två barn och sitter och deppar. Läs trådstarten, du är inte i vår sits. Här har vi noll spermier och kämpar med andra saker än stackars du gör. Så hitta mer lämplig tråd tack.


    Och hur fan vet du det??? Ursäkta men du måste vara trög på riktigt. Stackars barn som får dig till förälder.

    Jag har två barn med annan pappa så yttra dig inte när du inget vet
  • Trullis82
    askyfullofstars skrev 2018-05-19 15:01:57 följande:

    Fast har ni fått besked att han saknar spermier? Är det därför du skriver här? Jag är inte trög men blir så irriterad när folk tror de sitter i samma sits som en. Folk som klagar på stt han ?bara? har 10 miljoner spermier. Du har två barn redan dessutom som du fick genom oskyddat sex. Så, du kan omöjligt ens veta vad vi går genom. Därför förstår jag inte varför du skriver här.


    Och du vet såklart vilken sits jag sitter i idag med min nuvarande make??

    Att anklaga personer utan att veta är sjukt. Du är inte ensam att vara i denna situation. Att jag har två barn innan säger inget om min mans spermier. Om du hade tänkt lite innan du skrev hade du nog fattat varför jag skrev här inne...

    Men det finns idioter till allt..... du tycks dessutom tro att du e ensam om detta problem.

    Sorgligt.....

    Men jag har anmält ditt så kallade påhopp o går ur gruppen så slipper jag dina idiot kommentarer
Svar på tråden Avsaknad av spermier