Inlägg från: Skönaböna |Visa alla inlägg
  • Skönaböna

    Varför blev Lisa Holm-fallet så stort?

    Nej, det var nog omständigheten. Att eb ung tjej blir bortrövad när hon ska bege sig hem. Blott 17 år mitt ute på idyllen. Det är väldigt ovanligt tack och lov men extremt skrämmande.

    Det visar att man som tjej aldrig kan vara trygg. Att man som förälder aldrig kan slappna av och att man som tonåring inte är förskonad pga låg ålder. Det hände fast det inte borde kunna hända.

  • Skönaböna

    [quote=75429142][quote-nick]nozpa skrev 2015-06-16 19:19:09 följande:[/quote-nick]Ja, det är fruktansvärt. Eller 4 åringen som sprängdes ihjäl. Sjukt. Det berör mig mer då jag själv har en 4 åring.[/

    Ja det är vidrigt! Men sen var ju pappan tungt kriminell och hade en annan tungt kriminell man i bilen. Även om situationen är hemsk så har dessa personer valt sin livsstil med den hotbild som ingår. Lisa Holm var en vanlig tonåring som skulle hem efter sommarjobbet. Där i ligger skillnaden.

  • Skönaböna

    [quote=75429128][quote-nick]Anonym (Sorgligt) skrev 2015-06-16 19:16:03 följande:[/quote-nick]Det är ju fruktansvärt det som hänt. Idag såg jag dessutom en notis om en 16-åring flicka som hittats död på ett hotellrum. Troligen pojkvännen. Men inte alls samma pådrag. Ja man undrar varför en människa förefaller vara så mycket mer intressant än en annan människa. Hon var ju inte försvunnen förstås, det ger ju alltid ett visst pådrag. Men kanske var den andra flickan, vars namn vi inte ens vet, lite mindre väletablerad i samhället. Känns också så fel. Man blir bara ledsen över alltihop.[/

    Också jättehemskt! Men hennes öde blir inte lila "skrämmande" då det var hennes pojkvän, hon följde med till hotellet frivilligt. Det är ingen vardagssituation där hon var på vek hem från jobbet men en okänd man valde att röva bort henne. Följare tycker Lisa fallet är mer läskigt eftersom servrar sig om en främmande galning vilket gör att ingen kan känna sig säker. Men 16 åringens död i sig är såklart lika tragisk och hemsk som Lisas. Och jag tror det hade fått merbuppståndelse om inte Lisa fallet fanns.

    Killar, vad sägs om att sluta döda oss kvinnor?

Svar på tråden Varför blev Lisa Holm-fallet så stort?