• minneli

    BF Februari/Mars 2016 :)

    Hej! Jag plussade idag och har bf 24 februari!

    Var till tandläkaren i tisdags och då visste jag ju inte att jag var gravid då de tog röntgenbilderna, kan det vara ngn fara?
    Och lite vin blev det ju i helgen oxå. Ahhh nu börjar nojjandet :P

  • minneli
    gullan83 skrev 2015-06-23 10:01:30 följande:
    Då är våra nästan lika gamla har en 2,5 åring och en 7 åring
    Kul! Antar att du är född 83? Utifrån ditt namn alltså :) jag är 82a!

    Skönt att höra att det inte var farligt!
  • minneli

    Fler som har ont i huvudet?
    Jag är trött och mår lite illa och så hux flux kan jag bli jätteillamående i typ en timme.
    Högre temp än vanligt och svettas!
    Och brösten gör ont.

    Idag fick jag tid för ett tidigt ultraljud 23 juli. Tror det är precis då jag går in i vecka 9 eller slutet av vecka 8. Bokade tid för inskrivning den 10 aug.

  • minneli

    Jag mår illa och är trött. Svårt att dölja på jobbet och jag längtar till semestern. En kollega frågade hur det var med mej egentligen idag... Jag skyllde på mensvärk.. Det skulle jag ju ha nu egentligen :)
    Ont i huvudet som bara den har jag haft och googlade runt lite igår och såg att hormonerna kunde göra det. Måste få i mig mer vatten.
    Sen mår jag mest illa på morgonen och måste springa på toa direkt när jag vaknar.

  • minneli
    meldeah skrev 2015-06-25 13:10:37 följande:
    Gud vad skönt att du tar upp huvudvärken! Trodde jag höll på att bli knäpp och har skyllt allt på väderhuvudvärk och sånt väder har vi ju inte ens än, haha! Men bra att veta att det är normalt.
    Ja jag förstod det som att det var vanligt! Har inte haft så mina tidigare graviditeter. Får man ont i huvudet senare i graviditeten och högt blodtryck mm kan det vara havandeskapsförgiftning men det kan det ju inte vara såhär tidigt.
    Jag går in i vecka 6 idag.
    Igår fick jag gå och lägga mig kl 21 pga av huvudvärken. hoppas jag klarar mig från värken ikväll då jag är själv med barna och har mkt som ska hinnas med.
  • minneli
    meldeah skrev 2015-06-25 18:51:45 följande:
    Jo, havandeskapsförgiftning vet jag kommer senare. Jag jobbar på förlossningen. smile1.gif

    Hoppas du får en huvudvärksfri kväll!
    Haha ja då vet du ju! :) Jag har fått havandeskapsförgiftning i typ v34-36 innan och en gång i v. 39. Är väl därför jag först kopplar huvudvärk till det

    Idag har jag klarat mig från huvudvärken och druckit några vattenglas extra! Hur går det med din huvudvärk?
  • minneli
    meldeah skrev 2015-06-26 15:28:27 följande:

    Här började arbetsdagen med blödning som jag upplever som stor.... Gjorde ett VUL på jobbet, hon såg något där - men visste inte riktigt vad. Så vi kom överens om att jag ringer till gynakuten under helgen om jag har ökad mängd blödning, annars pratar vi på måndag och hon remitterar mig till ultragyn som ligger i huset mittemot...

    Fyfan... Är så jävla orolig...


    Hur går det? Är så jäkla svårt med blödningar! Och att man måste vänta! Min första graviditet kom det lite blod och det var ett MF i vecka 6-7, min andra graviditet och fjärde blödde jag en gång och de graviditeterna gick bra. Det kom till och med en klump blod... Men ändå var allt ok. Så det är väldigt svårt att veta...
Svar på tråden BF Februari/Mars 2016 :)