Inlägg från: Har gjort det |Visa alla inlägg
  • Har gjort det

    Är det så fel att vilja bli lyxhustru?

    Anonym (C) skrev 2015-06-21 09:41:26 följande:

    Haha, jävligt snygga tjejer drömmer inte om killar som har en rostig 240. Trashiga tjejer utan utbildning och framtid drömmer om sådana killar. Sikta lite högre åtminstone.


    Helt sant. Vilket visar att ts bara är ett troll som vill provocera.
  • Har gjort det
    Camilla Carolina 1 skrev 2015-06-21 10:26:16 följande:
    Nä, där tror jag du har fel - gifta kvinnor har oftast varit hemmafruar genom historien. Endast de fattiga männen har varit tvungna att skicka ut sina hustrur att t.ex. städa trappor eller stå i butik, eller tidigare att tvätta, städa och diska hos storbonden eller godsägaren, eller ta in spinning eller hemsömnad. Det är en väldigt ny idé det där, att mannen och hustrun inte ska ha alla pengar ihop, och att hustrun ska arbeta ute fast det inte är nödvändigt. Det har bara varit så i c:a 40 år.
    Du har helt fel. I det gamla bondesamhället, som inkluderade 95% av befolkningen arbetade hela familjerna tillsammans på gården. Det var inte tal om några hemmafruar där inte. Hemmafruar fanns bland överklassen och sen under en kort period bland medelklassen.
  • Har gjort det
    Anonym (Anna den late) skrev 2015-06-21 11:37:05 följande:

    20k är ju kanske ett minimum. Men pengar är inte allt, jag kan avstå från det mesta vad gäller onödig konsumtion. Resa tillexempel? Varför skall man göra det? Man kan väl läsa en bok istället om man vill "uppleva" någon ny miljö? Sverige är gott nog åt mig. Jag skulle lipar inte direkt över att aldrig ha vart norr om Göteborg eller längre bort än Helsingör  Eller ha ett hus? varför skall man ha ett hus? Vad är det för fel på lägenhet? varför skall man köpa märkeskläder och sånt skit? Skönhet är hur man ser ut naken, inte vilka kläder man har...eller?

    Jag tar dessutom rostig obesiktigad 240 före en ferrari alla dagar i veckan. Jag har inte ens körkort men orka med pretentiösa idioter som vill flasha med en snygg bil. Jag ser ju givetvis gärna att han får ut mer än 20k i månaden, men det är inget jag fäster nån större vikt vid. Lång, ljusblond och muskulös är dock krav.


    För att vara ett troll är du ganska underhållande :)
Svar på tråden Är det så fel att vilja bli lyxhustru?