Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Kan man posta i en Facebook grupp utan att alla vänner ser det?

  Sön 21 jun 2015 14:59 Läst 7973 gånger Totalt 12 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (facebook) - Visa alla inlägg
  Anonym (faceb­ook)
  Återställ
  Sön 21 jun 2015 14:59

  Hej, 
  jag undrar om man kan välja en sådan inställning att vännerna i Facebook inte ser vad jag postar i olika grupper? Jag förstår att alla som är med i gruppen och som inte är blockade får läsa allt men det är en sluten grupp jag menar. Alltså endast de som är i gruppen får läsa inlägget men det visas även bland uppdateringar hos vänner. Så min fråga är om det går att detta inte visas i nyhetsflödet av vännerna. Hoppas att ni förstår vad jag menar. 

 • Anonym (faceb­ook) Trådstartaren
  Återställ
  Sön 21 jun 2015 15:20 #2
  Förväntansfull1990 skrev 2015-06-21 15:13:29 följande:

  Om det är en sluten grupp så syns det inte för några andra än de i gruppen. Det blir ju att det syns i ditt egna flöde men alltså INTE för några utanför gruppen. Om du själv inte vill att det ska komma upp i ditt egna flöde heller så kan du ändra inställningar på det genom att trycka i högra hörnet i en av gruppens poster, och trycka på "sluta följa gruppen". Då är du fortfarande medlem men det kommer ej upp i ditt nyhetsflöde :)


  Men nu ser jag när vänner postar i olika grupper. Alltså jag ser det i flödet och klickar jag på det så ser jag vilken grupp det är samt hela inlägget: "X postade i gruppen..." och sedan står inlägget. Jag är nämligen med i en grupp för psykiskt sjuka och vill inte att någon ska veta att jag är deprimerad men har samtidigt massa frågor... Skrattande
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll