• Anonym (11/10)

    Jag är för vacker för att kunna fungera socialt.

    Jag är extremt vacker, rentav bländande vacker. Nu låter det som skryt men jag hade faktiskt hellre velat vara en tiopoängare istället för en elvapoängare, bortom den tiogradiga skala killar använder.

    Att vara så fantastiskt vacker som jag är ställer till problem. Jag vet aldrig om killar och män gillar mig för den jag är eller om de blivit förhäxade av min skönhet. Män och killar i alla åldrar tappar vettet i min närhet och de går inte att föra en normal konversation med dem. Detta har lett till att jag både är barnlös och nästan oskuld.

    Kvinnor hatar oftast mig, och de få som inte gör det till en början gör det sedan när de ser hur deras annars 110% trogna män blir som förbytta och dödligt förälskade i mig istället för dem. Det räcker att jag kommunicerar med någons man eller pojkvän i någon minut för att han skall bli kär i mig, oavsett ålder, oavsett vem det än är. Alla straighta män blir kära i mig.

    Så jag gömmer mig hemma, jag kan inte gå ut. Bara genom att gå utanför dörren kan jag med min skönhet orsaka gräl mellan äkta makar och tom. skilsmässor. Jag blir isolerad till att kommunicera med folk via internet, utan fotografier av mig. Ett enda foto kan räcka för att förstöra ett äktenskap eller att få en man helt besatt av mig.

    Jag försöker klä ner mig litegrann, visa mindre hud, slopa sminket, ha lösare kläder, vansköta håret...men skönheten lyser igenom ändå tyvärr. Jag försökte äta mig fet men allt som hände var att jag fick större byst och bak, vilket enbart förstärkte mitt utseende. Svälta mig vill jag absolut inte göra men jag kanske måste.

    Hjälp mig!

  • Svar på tråden Jag är för vacker för att kunna fungera socialt.
  • Anonym (Bå)
    UllisJauri skrev 2015-07-03 12:32:47 följande:

    OM detta är sant så är det ju hemskt! Kvinnan har försökt att få vänner i flera år, men vännerna går när deras pojkvänner blir kära i henne. Tjejer kan vara väldigt avundsjuka, svartsjuka och elaka. En fulhetsoperation, kanske . . .


    I have a bridge to sell you...
  • Anonym (mor)
    taquine skrev 2015-07-03 13:14:50 följande:
    Ja eller hur , dom piggar verkligen upp  
    Kul tråd i varje fall
    Men om tråden är så himla "kul" och ämnad att pigga upp? så fattar jag inte varför den får ligga i "känsliga rummet"! Ibland så är det ju så ENORMT seriöst i nämnda rum och man blir anmäld direkt om man inte exakt följer tråden och man kan t o m bli avstängd ett dygn (kanske mer?)!!! Logik! Hallå!
  • Anonym (???)
    Anonym (11/10) skrev 2015-07-03 00:14:32 följande:

    Jag har ju sagt att jag går till psykolog redan...men det funkar inte då han är kär i mig, men det är bättre än förra som hatade mig.

    Jag kommer inte lägga ut bild, tjata på om det bäst ni vill. Varje gång jag använt bild på ett nätforum har jag blivit fullkomligt överröst av diverse penisbilder och annat, näthatad av kvinnor, tom. blivit stalkad av galningar, så nej, det blir ingen bild.

    Jag är snart 40år gammal då det var någon som undrade, men jag ser ut som 22-25, eller mer ett tidlöst men ungdomligt och väldigt kvinnligt utseende.

    Som ett slags övernaturligt väsen från en våt dröm, en perfekt snidad erotisk staty eller en kärleksgudinna. Så har många män beskrivit mig.
    Nämen se där. Ingen bild, oj vad förvånad man blir. Haha kaaan det vara för att du är en jävla BLUFF kanske eller så har du jävligt skev syn på dig själv. Haha
  • HäckHäxan
    BritishDude skrev 2015-07-03 10:12:03 följande:
    If you look like the most beautiful woman then call me yeah?
    Wow perfektion!
    Jag bevisar härmed min existens. Jag skriver på FL, alltså finns jag.
  • HäckHäxan
    Anonym (Bå) skrev 2015-07-03 12:12:40 följande:
    Haha.

    Jag kände en sådan människa också.
    Hon trodde att Brad Pitt har blivit förälskad i henne bland annat.

    Hon och massor av andra stod på gatan och tittade på en filminspelning från långt håll där han var med. Hon var helt säker på att Brad tittade på henne hela tiden och blev kär i henne.
    Alltså är de inte rätt farliga att ha bland vanliga människor utan tillsyns känner jag spontant, de kan ju ställa till med vad fan som helst bara för att de lever i en helt egen och absolut privat verklighet långt bort från alla andra

    Ja ytligt kan de vara roande och i små portioner, men shit fan jag hade inte orkat. Har ändå några såna där i  periferin av min omgivning där liksom alla män vill ha dem, alla vill ligga med dem och bla bla bla och skulle någon glömma av att kolla på dem eller bekräfta dem och istället ägna sig åt någon annan kvinna i sällskapet så skapar dessa människor alltid någon form av drama och rör runt i grytan med, ingen jävel orkar med dem längre stunder, synd att de liksom inte kunde bli lära i varandra och leva lyckliga ihop hela högen, det hade ju varit superbt
    Jag bevisar härmed min existens. Jag skriver på FL, alltså finns jag.
  • HäckHäxan
    Aikido skrev 2015-07-03 16:08:32 följande:
    Jag fungerar inte socialt trots att jag är vacker.
    Då vinner jag för jag fungerar inte socialt och jag är inte vacker, snacka om att dra en nitlott på alla plan!
    Jag bevisar härmed min existens. Jag skriver på FL, alltså finns jag.
  • taquine
    Anonym (mor) skrev 2015-07-03 14:50:26 följande:
    Men om tråden är så himla "kul" och ämnad att pigga upp? så fattar jag inte varför den får ligga i "känsliga rummet"! Ibland så är det ju så ENORMT seriöst i nämnda rum och man blir anmäld direkt om man inte exakt följer tråden och man kan t o m bli avstängd ett dygn (kanske mer?)!!! Logik! Hallå!
    Det är väl moderatorns jobb att flytta tråden då, till sandlådan eller något. Även om det är känsliga rummet är det kul med underhållande trådar. ;) Allt behöver inte tas så allvarligt 
    Goodness me
  • Anonym (11/10)
    Anonym (mor) skrev 2015-07-03 05:57:07 följande:
    Vilka yrken har du prövat? Utgår ifrån att du försökt göra en karriär genom din bländande skönhet?
    Jag har jobbat på ICA, i hemtjänsten, på äldreboende, på en infektionsavdelning på ett sjukhus, med exotisk dans (striptease på svensexor, företagsfester, men inte på en klubb), i en godisaffär och med städarbete via samhall.
Svar på tråden Jag är för vacker för att kunna fungera socialt.