• MrM81

    Sola topless eller inte

    Phoenixa skrev 2015-07-04 08:55:23 följande:

    Så vad säger ni gott folk- är det okej att en kvinna solar topless på en svensk badstrand? 

    Utomlands har jag stött på detta ofta och solar själv gärna topless, har gjort det på svenska stränder förut men aldrig fått kritik för det. Men igår när jag solade, låg jag topless, jag hade lagt mig på en avskild del av stranden med en stor "betongklump- 2 m hög) framför. Var alltså riktad mot denna. Inte en kotte.. bakom mig däremot låg folk 200 meter bort.. 

    Ett par i 45-50 års åldern går förbi mig och ska gå till den befolkade delen och mannen utbrister nedlåtande "ligger här och solar naken, så kan man väl för fan inte göra på en allmän strand"... jag blev förbannad och menade på hur det kan störa någon? Eftersom ingen annan låg där och solade. Och om det så gjort? -Varför i hela friden är en kvinnas bröst så stötande? Män har ju ingen topp- varför är det okej men inte en kvinna som solar topless? 

    Jag kommer att fortsätta sola topless- jag ser inte en kvinnas bröst som stötande, inte mer än alla de degiga håriga män som går omkring i sin bara bringa.. Så kan vi inte bara acceptera att vissa vill skyla sig, andra slippa bikiniranden. (OBS_ Jag har iaf Bikinitrosa på mig)  

    Undanbeder mig dryga kommentarer- var konstruktiva tack! Vore intressant att veta vad ni anser. 


    Förstår inte riktigt varför de kommenterar på ett sånt sätt. Du har valt en avskild plats, och det är ju inte så att de måste lägga sig bredvid om de inte tycker det är ok. Trams av dem!

    Sola hur du vill är mitt tips. Enda "risken" borde väl vara att nån spanar lite, men det kanske man kan ta om man väljer att sola topless?
Svar på tråden Sola topless eller inte