Inlägg från: auster |Visa alla inlägg
  • auster

    Fattar nån kristendomen?

    Vinterstjärna1984 skrev 2015-08-15 13:42:13 följande:

    En dag kommer alla kristna och alla oskyldiga barn försvinna från våran jord, som Gud vill bespara från hårda domar som han låter ske på grund av människornas synd,då uppryckelsen sker. Du finns här som kommer att uppleva det. Miljarder av människor från hela världen. Kom ihåg att det inte är utomjordingar som kidnappat oss! utan det är uppryckelsen.

    www.jesus-is-savior.com/Believer's%20Corner/Doctrines/rapture.htm

    www.bibleguidance.co.za/Engarticles/Rapconference/1%20Rapturenews.htm

    Här är visioner om dem folk har fått.

    denytterstatiden.blogspot.se/2014/10/dom-over-sverige-rysk-invasion-och.html
    www.divinerevelations.info/documents/8_year_old_girl/swedish_vision_om_uppryckelsen_vedermodan.htm

    Då kommer alla som kritiserar och hånar oss kristna se hur världen ser ut utan oss. Ingen frälsningsarmén eller andra kristna hjälp organisationer. En väckarklocka för resten av mänskligheten, som då kommer få en tid till under mörka tider och Guds domar att vända om och söka den enda som ger andlig trygghet och evig frälsning, och det är Jesus.
    Det här är det sista jag säger i den här tråden. Om någon vill träffa mig IRL och tala med mig IRL istället för att gömma sig bakom ett nick och trolla och provocera, inboxa mig.

    Ni är med i mina böner,Guds frid.


    Lämna kvar ungarna, men ta gärna med er muslimerna. Deal?
  • auster
    Daniel12 skrev 2015-08-15 18:26:52 följande:

    Förr var det vanligt att även folk som inte var kristna eller troende ändå förstod Bibelns ord (dvs andemeningen). Men iom hippie/ ateist-revolutionen så började man ifrågasätta och lyfta fram allt i Bibeln som inte upplevs som tolerant och dra fram de texter som talar om helvete och syndernas straff och säga "Titta vilken ond Gud, som vill att människor ska straffas och brinna i helvetet". Man bortsåg från alla de goda och bra budskap som finns i Bibeln och sen dess har det pågått ett successivt förnekande och utraderande av Bibelns sanningar hos västerlänningens medvetande. Därför lever vi idag i en förvirrad tid, när många inte längre vet vad som är rätt och fel, gott eller ont, eftersom ordet moral har förvanskats så att "var och en kan ha sin egen moral".

    Därför är det inte heller någon ide att jag som troende och beläst i Bibeln försöker förklara någonting, eftersom allt kommer att förklaras och bli uppenbart på yttersta domen.

    Tills dess kan alla ateister och gudsförnekare fortsätta förneka och låtsas att de inte förstår något.


    Du har den felaktiga utgångspunkten att det i bibeln finns universell moral som är sann. Det är inte korrekt. Istället finns i bibeln ett slumpmässigt urval av filosofi och levnadsregler som kom till långt innan kristendomen. Gyllene regeln t ex fanns långt innan den togs upp i bibeln. En del i bibeln är bra, men inte för att det råkar stå just där. Annat är intolerant, ojämlikt, idiotiskt och förtryckande.

    Människan har så småningom samlat en genomtänkt filosofi kring demokrati och mänskliga rättigheter som är mycket bättre än bibeln att bygga samhällen på. Den är dessutom universell och inte knuten till ett särintresse eller en enskild livsåskådning.
Svar på tråden Fattar nån kristendomen?