• BengtH

    Vad tycker du om unga svenska killar som har thailändska flickvänner?

    Anonym (x) skrev 2015-07-11 21:47:29 följande:

    Vad tycker du om unga svenska killar som har thailändska flickvänner? Skriv anonymt om du inte vågar säga din åsikt.


    Varför åka till just Thailand? Jag skulle hellre åka till Östeuropa eller Sydamerika. Mycket snyggare tjejer där med västerländska värderingar.

    Iaf är stereotypen av en kille med thaitjej en  misslyckad blek figur, lågavlönad, ratad av svenska tjejer pga sin blyghet, övervikt, dåliga sociala kompetens m.m

    Eller så kanske han tog den enkla vägen. Han ville ha en huslig tjej som lagar mat, städar, inte tjatar så mycket, inte kräver hus, ny bil, häst och shopping på Ullared, inte behöver tjejkvällar på Harrys eller Ladies night konserter. Alltså en liten piga som snällt väntar på mannen när han kommer hem från jobbet, det är dukat, rent, snyggt och maten står på bordet. 
  • BengtH
    Anonym (anonym) skrev 2015-07-12 19:49:37 följande:
    Det är alltså kvinnorna som kräver hus det är inte så att både mannen och kvinnan tycker att det är bra att bo i hus när de får barn eftersom de vill att barnen ska kunna vara ute i trädgården och leka på egenhand istället för att hela familjen ska packa med leksaker och ta sig iväg till en lekpark, det är inte mannen som gärna sitter på altanen och tar sig en öl medan barnen leker i sandlådan?
    Shopping i Ullared är inte högprioriterat hos majoriteten av kvinnor eftersom, kvinnor i gemen gillar inte att köpa mängder av schampo, platspåsar, billiga T-shirts.
    Tjejkvällar är väl ungefär detsamma som spelkvällar eller fotbollskvällar för grabbarna eller varför inte en golfrunda.
    Det är väl vanligast att männen intresserar sig för nya bilar.
    Vanliga medelinkomsttagare äger inte hästar om de inte sysslar med detta som sport.

    Lågavlönade män har inte råd att ha en piga i hemmet utan hans thailändska fru lär vara tvungen att arbeta om de ska ha råd att bo, äta och dessutom skicka hem pengar till anhöriga.
    Det är i större utsträckning kvinnor som intresserar sig för hem, inredning och  trädgård. Kvinnor månar mer om barnen än män. Män är tyvärr mer egoistiska.  

    En thailändska som kommer hit är van att bo enkelt, snålt och trångt, för henne är en hyreslägenhet i förorten rena lyxen. Alltså har thailändskan lägre krav.

    Svenska kvinnor är vana vid hög standard redan från början. De vill ha en stabil, driven, ansvarstagande, ekonomiskt oberoende familjefar som kan ge henne och deras framtida barn en trygg framtid. Detta finns i åtanke redan från första dejten.

    Vad ska då den nervöse nörden utan ambitioner göra ? Han som är lågavlönad, saknar kompisar och sitter hemma i sin ensamhet. Han som är omogen och osäker, han som inte får lån på banken.  Han som är osynlig för de svenska kvinnorna. Måste han förbli ensam för resten av livet ? Nej, han åker till Thailand, där tjejerna står på kö för att få träffa en västerlänning. Där är han betydelsefull och åtråvärd, där står han högt på äktenskapsmarknaden.
  • BengtH
    Anonym (anonym) skrev 2015-07-12 20:57:42 följande:
    Nördar brukar inte vara lågutbildade utan universitetsutbildade inom något tekniskt. De lågavlönade är de som jobbar på timmar och de har inte råd att åka på någon semester i Thailand.
    Oj, då har du aldrig jobbat på posten. Högutbildade har ambitioner och är målmedvetna=alfahanne-kvalitéer=>svenska tjejer blir intresserade. 

    Jag träffade en medelålders rätt tafatt man för många år sen när jag sommarjobbade som parkarbetare på kommunen. Han var ungkarl sen länge och berättade att han hade sparat pengar för att köpa sig en båt, men sen ändrade han sig och ville ha en fru istället. Sparpengarna till båten gick till en Thailandsresa istället, tjejen kom till Sverige, han ordnade tom. jobb åt henne på Marabou. Detta var tidigt 90-tal, men jag minns fortfarande den här mannen. Han var sävlig, tafatt och mycket nördig.
Svar på tråden Vad tycker du om unga svenska killar som har thailändska flickvänner?