Inlägg från: NellieMeja |Visa alla inlägg
  • NellieMeja

    Marsbebis 2016

    Maj18 skrev 2015-07-21 15:52:25 följande:

    *Maj18 BF- 1 mars

    *Zezziz84 BF -16 mars

    *Kluckis BF- 22 Mars


    Nelliemeja Bf 21 Mars. Å hoppar gärna in här
  • NellieMeja

    Det är väldigt långt till v12 känns det som. Samtidigt som jag inte vill att veckorna ska för fort för då tar ju semestern slut. Hihi. Hur är det med å färga håret nu i början av graviditeten är det ok?

  • NellieMeja

    Här är en till med lite symtom som nojar sig. Men så tänker jag efter hur mina 2 andra graviditeter har varit å då blir jag lugn igen hade nämligen inga symtom då heller i början kom v13 någonting när foglossningen starta. Men har oxå haft missfall så orolig är man. Ska göra kub. ska bara ringa till mvc först har inte gjort det än. Gick in i v8 igår.

  • NellieMeja

    Så nu har jag äntligen fått mig till å ringa till mvc ska dit nästa torsdag v34 får samma bm som jag hade sist . Å ta blodprov till kub oxå sen skulle jag själv boka tid för ul tydligen får fråga mer hos bm. Mår oxå väldigt bra så självklart härjar hjärnspökena på mig å gör mig orolig. Jag vill bara göra det där ul:et å få se att det finns något i magen. Men trött är jag första dagen på jobbet efter semestern å jag är redo för sängen nu.

  • NellieMeja

    Å vad härligt för er som fått gjort ul och sett era små mirakel. Blir lite avis. Ska till Bm nästa vecka å sen kan jag ringa å beställa tid för kub. Vill så gärna se att det finns något i magen å att allt är ok. Tiden går så sakta..

  • NellieMeja

    Har inte mått illa i mina andra graviditeter å inte i denna heller men i torsdags började ja må så illa å har gjort det i hela helgen å även idag. Går in i v10 imorgon brukar det komma så sent. En ny erfarenhet för mig hade faktiskt klarat mig utan den hihi. Små äter knäckebröd. Men i går hade jag inte lust med något mådde skit.

  • NellieMeja

    Nu har jag varit å skrivit in mig på mvc känns lite mer verkligt nu. Å 9 sept är det dax för kub ultraljud längtar plus nervöst. Åå tiden gå lite fortare Men ska även flytta till ett nytt hud här i början av sept mycket saker på gång nu.

  • NellieMeja

    Kub ska jag göra den 9 sept. Längtar men är oxå väldigt nervös... Kan man köpa tålamod på burk för just nu känner jag mig som en elak huggorm med väldigt lite tålamod. Tycker synd om min barn försöker bita ihop. Men med en tyken 7 åring och en 3 åring som kan själv så bryter jag ihop nu ganska ofta å blir huggorm. Å min sambo kan jag bara bli irriterad på bara för att gahh vilket humör jag har...

  • NellieMeja

    Hej tror vi ska berätta efter kub testet. Längtar till det dom kommer bli så glada för dom har tjatat om ett lillasyskon.Plus att dom kan få en förklaring till varför morsan var trött sur och vresig det sista tiden.hihihi

Svar på tråden Marsbebis 2016