Inlägg från: Tjejen02 |Visa alla inlägg
  • Tjejen02

    Är jag pappan?

    Ok, first of all. Du har allvarliga problem om du har så dålig tillit till din tjej. Låter som att ni inte alls är redo att skaffa barn.


    Second of all, om ni precis börjat ha sex förstår jag VERKLIGEN inte varför ni redan nu skaffar barn. Hur vet ni att ni kommer hålla ihop.

    1+2 = stackars unge.

    Men nu för att besvara din fråga. Graviditetsveckor mäts från senaste mensen, inte ägglossningen. Är man gravid i 12e veckan var det 12 veckor sedan man sist hade mens, således cirka (kan variera 4-5 dagar) 10 veckor sedan man hade ägglossning och ägget befruktades. Är hon i 12e veckan skapades bebisen för cirka 10 veckor sedan.

    Undrar också om dina anatomikunskaper om hon hade ÄL för 10 veckor sedan, men du tror hon hade en till för 12 veckor sedan...?

  • Tjejen02
    Blaahaa skrev 2015-08-05 10:07:26 följande:
    Lång historia... orkar inte ta upp det.

    Hmmm ok. Men hos barnmorskan när de mäter barnet osv, beräknar de inte veckor utifrån hur stort det är? Det var alltså bvc som sa 12 veckor... Aja.

    Men säg att hon hade ÄL för 10 veckor sen. Om hon hade sex med någon annan för säg 11-12 veckor sen finns chansen att hans spermier levat kvar till ÄL? Kan väl simma omkring där inne eller ligga och mysa i x antal dagar?
    Som jag skrev så mäts graviditetsveckor från senaste mensen. Även av BVC. Av alla i hela universum.

    Men ja, en spermie kan överleva någon vecka i livmodern.
Svar på tråden Är jag pappan?