• ttcmommy

    Vi som börjar Insemination Höst/Vinter

    Hej,
    Den 14th Juli har jag gjort spolning av mina äggledare och nu väntar jag för ny remiss vidare. Jag hoppas att jag kan börjar med insemination på höst/vinter.
    Några fler som vill följas?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2015-08-11 16:00
    Jag missade att skriva, är det insemination för höst / vinter för 2015

  • Svar på tråden Vi som börjar Insemination Höst/Vinter
  • ttcmommy

    Hej, allihop. Förlåt för den frånvarande. Jag har inte börjat med insemination ännu. Min man och jag väntar på nästa möte med läkare och sjuksköterska. ( Som de berättade till mig, vi kommer att ha möte hos dem på vecka  2-3 i november.)
    Läkare ska kontrollera på min vikt och sen ska de förklara vad medicin jag ska ta och när jag ska börjar med insemination. Jag tror inte att jag ska börjar med insemination i slutet av detta år :( .  Men, jag hoppas att jag kommer att göra det i slutet av dec. I hope that Santa willl come early this rear :)

  • ttcmommy

    Hej alla.

    Äntligen fick vi våra remiss efter väntade för 3 månader.. Skrattande 
    Mitt senaste besök var för HSG Scan ( fick  resultatet i somras. Allt ser ut som vanligt och normal ) Min man spermaprov är också normalt.  ;)

    Kan någon berätta vad som kommer att hända på nästa besök? Hur många process / möte mer bör man gått igenom innan jag får datum för inseminering? 

    Tack :)

  • ttcmommy

    Grattis Lilly2013!
    God fortsättning till er :) Hoppas att ni hade fantastisk Jul i år och Gott Nytt År 2016 !!
    Så, efter sista besök hos läkaren. Fick hon beslut att vi ska göra insemination i februari för min ''cycle'' är i början av månaden ( nu har de stängt pga nyår..  ).
    Jag ska ta Pergotime och Gonal F med Ovitrelle ( de är ganska dyra när jag kollade på apotekets hemsidan.. )
    Gonal F kosta cirka 2600 kr , pergotime 77kr och Ovitrelle kosta  350kr.  we'll do anything for a baby.. isnt that true ladies?

  • ttcmommy

    Hej på er !
    Nu har jag lite ''update''. Har börjat med pergotime i sondags den 7 feb och första Gonal F igår kväll och idag är det sista gonal F.
    Ska ha min första ultraljud på mondag... ushhh vilken excitement och nervous jag är.. 
    En fråga till er... är det sant att vi kunna inte ha sex innan läkare se hur mycket ägg follicle vi har?

  • ttcmommy

    Hej på er!
    Idag var det insemination dag.. Jag vet inte hur mycket follicles jag har och hur det med min man sperma.. Vår läkare verka stressig.. I måndags var jag på ultraljud.. det gick väldigt snabbt. Hon ( läkare ) förklara inte att vad som hände inne..  Efter klarat med ultraljud, bestämde hon att vi ska göra insemination på onsdag.. Det var samma sak hände idag på insemination.. Vi gick in i rummet. Jag tog av byxorna. Lade på sängen, sätta mitt ben upp .. och hon gjorde insemination. Den hela processen tog max 5 minuter från ingången till rummet och ut.
    Men nu är 2ww i alla fall..

Svar på tråden Vi som börjar Insemination Höst/Vinter