• Anonym (Blubb)

    två frågor om förlossning

    Anonym (2barnsmamma) skrev 2015-09-08 19:25:49 följande:

    Det där med läkare kan jag inte hålla med om. De är inte lika vana vid att sy underliv, de för det inte lika ofta. Jag jobbar i vården och vet vilka klåpare de kan vara. Dessutom är de oftast inte intresserade av att göra arbetsuppgifter som inte tillhör dem bara för att någon ber om det. De vill ju koncentrera sig på de tyngre patienter de är där för. Detta under förutsättning att det är en normalförlossning så klart.

    Sen är det ju lite missvisande om du skriver att många har en bra förlossning men jättemånga har en dålig. Det skulle ju tyda på att det är fler som har en dålig och det stämmer ju inte.


    Vad skulle du säga då? Hur många som har bra vs dålig?
  • Anonym (Blubb)
    septemberbarn08 skrev 2015-09-09 15:06:00 följande:

    Jag har då inga höfter alls (på riktigt) och har fött alla mina tre VÄLDIGT snabbt och enkelt (och utan smärtlindring utom bedövningsspray där nere med första barnet).

    Breda höfter och brett bäcken är inte samma sak. Jag har sjukt brett bäcken, så pass att mina barns hjärtljud inte gick att hitta för BM för att de helt enkelt låg så långt ner. Känner samtidigt folk som är betydligt bredare över höfterna men som blivit snittade för att de haft för trångt bäcken.


    Kan man ta reda på detta?
  • Anonym (Blubb)

    Fyfan för stressen :(

    En sån stor grej ska inte ske i stress. Kvinnofientlig:(

    Åka hem samma dag. När min mamma födde på 70-talet var det helt annorlunda. Ingen stress, blev bra omhändertagen och fick stanna. En macka som belöning.

Svar på tråden två frågor om förlossning