Inlägg från: Nuada |Visa alla inlägg
  • Nuada

    Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?

    Det har anmärks länge nu att situationen är ohållbar och om inget akut händer kommer det bli inbördeskrig där våra frihetskämpar börjar slå tillbaka.


    Igen verkar sekten stå med brallan nere och inte förstå ett skit av det som händer.


    Vi kommer se långt mer av den vara inom det närmsta, synd om husen däremot men bägaren verkar ha runnit över 

  • Nuada
    Moderno skrev 2015-10-20 14:09:36 följande:
    Vad skulle frågan vara i en sådan omröstning:

    "Vill du att Sverige ska ha en fortsatt hänsynslös invällarpolitik enligt tältministerns anvisningar"?

    JA ELLER NEJ!?

    Låter väl okey :p


    Kan tänka mig att sd kommer ställa frågan lite mer heltäckande och längre formulerat men i grunden. ja. massinvälandet, ja nej.


    När det händer så kommer sd ha möjlighet att lägga fram hur det verkligen ligger till så folk får lite mera bakgrund i det framför svetsarrns halleluja möten där han talar sig varm om nån påhittad flyktingskris och hur vi måste alla hjälpa" människor på flykt"


     

  • Nuada
    Världsmedborgare skrev 2015-10-20 14:48:34 följande:

    Jaha, ännu en som sprider SD:s och andra högerextremisters hatpropaganda.
    Tur att SÄPO och Polisen nu markant höjt bevakningen av forum på Internet och punktmarkerar hatskribenterna som härjar där.

    Ett måste som tvingats fram efter alla terrorbränder mot asylboende och våldsdåd som högerextremisterna ägnar sig åt.
    Säkerligen har även SD:s frotterande med kända svenska nazister under sina möten, bidragit till den ökande övervakningen av dessa personer.


    Vi är inte på halleluja mötet nu.


    Det som hände på "boendet" nu är att muslimer igen rök ihop med kristna.verkar det som, igen.


     


    Att säpo skulle jaga fantasifoster är eller ja, det skulle inte förvåna mig för jaga riktiga terrorister som kommer hit nu har dom inga resurser till.


    www.dailymail.co.uk/news/article-3279094/A-close-shave-Terrified-jihadists-leave-BEARDS-battlefield-shave-faces-dress-women-flee-Syria.html

  • Nuada
    todo nada skrev 2015-10-20 15:53:29 följande:
    Jag har själv en dotter vars bästa vän är en flicka från Syrien som kom hit för 1,5 år sedan, är inte det minsta oroad.

    "Unga arga män", varför generaliserar du så? Läs igenom vad du själv skriver så ska du få läsa en arg mans ord. Otäckt om man skulle ha en sådan i sin närhet, som uttrycker att de som inte håller med denne är psykiskt sjuka, att de som tillhör en viss religon är rovdjur, etc.

    Det var väl så det börjades för Breivik, massa obefogat hat mot de som inte passade i hans mall för hur världen vore bättre.

    Och vilka är det i huvudsak som våldtar? Män. 98% av alla sexualbrott i Sverige 2013 begicks av män. Oavsett om vi inte skulle skäppa in en enda muslim så skulle sexualbrott förekomma. Så om du är bekymrad på den punkten ska du fästa din fokus vid annat än just muslimer.

    www.expressen.se/nyheter/grundlosa-pastaenden-om-muslimer-och-valdtakter/

    Klart du har halleluja.


    Läs genom rapporter från Tyskland eller England om hur det ser ut, står klart och tydligt i min länk, här är en av källor till den, jag generaliserar inte, varför ljuger du om hur det ser ut är en bättre fråga.


    www.br.de/nachrichten/oberbayern/inhalt/vergewaltigungen-bayernkaserne-100.html


    98% utfördes av män, samma halleluja svar, att 100% av överfallsvåldtäkter i Norge utfördes av krigare från tredje världen nämns inte.


     


     

  • Nuada
    todo nada skrev 2015-10-20 17:45:26 följande:
    Förhoppningsvis snart, om USA och Ryssland kan sammarbeta så ännu snabbare (även om risken att det sker är minimalt).

    Det som isf blir nödvändigt om antalet flyktingar till Sverige förblir oförminskat under någon längre period är att ansvaret för Flyktingarna måste fördelas ännu bättre inom EU, att de länder som vägrar ta emot flyktingar istället måste bistå ekonomiskt. Ingen ska komma undan ansvar eller kunna lasta över det på enbart några få länder.

    Dessutom håller det på att byggas sex nya flyktingläger i Turkiet vid gränsen mot Syrien, med kapacitet att ta emot två miljoner flyktingar. Så nog kommer vi se att den värsta strömmen hit kommer minska snart.

    USA kommer aldrig samarbeta med ryssen, USA har sin egen agenda.
    På sin höjd kommer USA kommer låta ryssen städa upp efter deras fiasko.


    Det som är nödvändigt att stoppa invasionen och stärka våra gränser, alla gränser.
    Det är det enda som kan få stopp på den här "krisen" som svetsarn har diktat upp och avlat fram för folket.


     

  • Nuada
    todo nada skrev 2015-10-20 18:20:29 följande:
    Ja, det var verkligen en halleluja känsla att bli förälder, faktiskt det bästa som hänt mig.

    Du menar att av de män som våldtar i världen, så är det mest muslimer? Kära nån! Det är ju banbrytande nyheter! Tyvärr kan jag inte tyska. Men svenska, engelska, spanska, och franska till viss del går bra.

    Jag är säker att du kan hitta en länk på något av följande språk (dessa talas ju av några hundratals miljoner) på studien, som oturligt nog var på tyska i detta fallet. En sådan sak måste ju ha publicerats på mer än bara tyska om det stämmer.

    Uteslutande muslimer som utför överfalls våldtäkter i Norge dessutom skriver du..? Det där vill jag gärna läsa om själv ifall du kan länka? Låter intressant.

    Grattis.


    På din mus finns det minimum två knappar, tryck på höger och välj sedan översätt till svenska, tidningsartiklar med officiell språk och inte slang fungerar bra att översätta.


    Kom tillbaka EFTER, du har läst genom det jag har postat som redan var i stora delar översatta med källor angivna i tyska tidningar som rapporter om vansinet som pågår i tyskland, i motsatsen till svensk halleluja media som raljerar över några påhittade barn.


     

  • Nuada
    todo nada skrev 2015-10-20 18:29:12 följande:
    Ja, USA brukar låta omvärlden städa upp efter dem, så har det varit i många år nu. De skiter fullständigt där det passar dem, och omvärlden sedan få sanera efter dem.

    Festligt nog var det just den benämningen "städa upp efter" som ryssarna själva använder. www.thefiscaltimes.com/2015/09/28/Putin-Claims-Russia-Cleaning-Obama-s-Mess-Syria

    Men du.. Nu pratar du ju om den dära påhittade invasionen igen. Är det flyktingarna som flyr krigets Syrien du menar..?

    Ja ryssen städar efter usas röra, som jag skrev.


    Vet inte vad som är festligt med krig men vist, du kan tycka det är festligt.


    Jag ser inga krigsflyktingar och knappa några syrier.





     


    todo nada skrev 2015-10-20 18:31:08 följande:
    Mus i min mobiltelefon..? Vem ringer man då, Anticimex?

    Seså, hitta dina studier nu. (Om de existerar)

    sv.gatestoneinstitute.org/6555/valdtakt-migranter


     

  • Nuada
    todo nada skrev 2015-10-20 19:09:23 följande:
    Förlåt, jag antog att du var ursvensk och behärskade språket, men då ska jag förtydliga. Det festliga var att du använde samma benämning på situationen som ryssarna själva, att de städar upp efter USA. Tokstolle där, trodde du att jag menade att krig var festligt, när det inte var så. Det var ju knasigt att du kom fram till den slutsatsen.

    Delar du youtube videos nu..? Jag väntar på studierna du lovat att dela med dig av. Den om att majoriteten av män i världen som våldtar är muslimer, och den om att 100% av överfallsvåldtäkterna i Norge begås av muslimer. Är minnet kort..?

    Eftersom det är precis det dom gör, städar efter decennier av USA manipulation och direkta anfall i området så ser jag inte var det lustiga är.


    Ja undrade mer var dom där barn syrier och kvinnor är när man ser på hur invasionen ser ut.


    Studier?
    Vilka studier skulle det vara mer än vi kan kolla på brottsstatistik.


    www.vg.no/nyheter/innenriks/innvandrere-bak-alle-anmeldte-overfallsvoldtekter-i-oslo/a/561939/


    Har du läst första länken halleluja?


     

  • Nuada
    Lars E skrev 2015-10-20 19:49:48 följande:

    Och i Solna har man börjat att ge förstahandskontrakt till flyktingar. Hur rättvist mot dom som stått i kö kanske i åratal? Gissar att framöver även blir verklighet av boverkets förslag där bostadskön byts ut mot en aktiv bostadsförmedling /(läs alla lägenheter till flyktingar).
    http://mitti.se/flyktingar-far-forstahandskontrakt/


    Väldigt, jag har velat flytta från skithållet jag bor i nu i många år men har inga miljoner för bostadsrätt så jag får snällt stå i kön, dom däremot kommer hit, säger ge mig och svetsarn bara särar på skinkorna, på alla andra i landet då för själv har han precis höjt sin lön.


    Detta är sjukt.


     

  • Nuada

    Ännu ett praktexempel på dom där ensamkommande "barn", som vissa sektmedlemar påstår komma hit.


    Artikeln är plus innehåll så jag postar en bild på det relevanta.


    Var det i denna tråden en sektmedlem som påstod att det jobbar kvalificerat folk på migrationsverket och vi ska lita på deras bedömning?


    Jag kan säga så här mycket skulle nån i min närmsta omgivning påstå på allvar att det är en fjortonårig pojke och inte en 30-40 årig man bland barnen skulle jag personligen köra denna till psykakuten.


     


  • Nuada
    todo nada skrev 2015-10-21 00:56:08 följande:
    Men söte Göte vad yrar du om..? Du förstår väl själv att du inte låter klok när du skriver halleluja i varje inlägg, och nu dessutom kallar mig sektmedlem? Det känns som du inte mår riktigt bra, att du har någon form av paranoia eller så...

    Tro du vad du vill, mitt mål i livet är inte att få ner dig på jorden. (Men akta dig för de infödda norrmännen, de stod för 90% av brotten i landet under samma tidsepok som studien du delade är baserad på)

    Halleluja.


    Ett rätt har du, jag mår riktigt illa varje gång jag slår upp nyheter och bättre blir det inte när jag ser yrande sektmedlemmar i delirium där verklighet består av det vad eran sektledare svetsarn dikterar


    Vi andra , då vanliga människor som lever i vad svetsarn skapar påhejad av sina anhängare mår mindre bra.
    Föräldrar till döttrar som i svetsarns Sverige kan nu bli anfallna och våldtagna även om dom rör sig i grupp vilket tidigare var rätt bra säkerhet börjar bli riktigt oroliga.


    nyheteridag.se/aklagaren-om-gruppvaldtakten-i-solna-det-var-ett-tjugotal-pa-platsen/


    När kvinnor nu riskerar att bli gruppvåldtagna, det efter att redan ha blivit gruppvåldtagna, i anslutning till olika asylboende blir dom också mer och mer oroliga, inte sektmedlemmar då i sin rosa fluffiga verklighet. 


    ekuriren.se/nyheter/strangnas/1.3395770-kvinna-valdtogs-tva-ganger-av-olika-man


    Föräldrar till barn som kan få vuxna terrorister i sina klasser blir mer och mer bekymrade.
    Kristna och judar som får hit muslimska extremister blir rädda på riktigt.


    Nyheter var det sen, det första jag såg idag.


    www.svt.se/nyheter/regionalt/stockholm/antalet-hemlosa-barnfamiljer-okar-kraftigt


    Var är köpelägenhet och förstahandskontrakt till denna familjen svetsarn så frikostligt bjuder lögnare från tredje världen på?


    När jag ser nån skriva nått vettigt och adressera problemen så svarar jag, du gör inte det halleluja.


     

  • Nuada
    Ben66 skrev 2015-11-05 14:14:43 följande:

    todo nada
    Solidaritet
    Nerfherder
    themia
    Världsmedborgare

    Vart är ni någonstans?
    Ge inte upp i debatten.


    Glöm inte den där som torkar sig i röven med den svenska flaggan.


    Annars så tyckte jag det var i alla fall lite lustigt, nu när man inte längre kan förneka kollapsen så lyser mupparna med sin frånvaro.


    Tror faktiskt vi kommer få se några dödsryck till från dom.


     

  • Nuada
    andermajambrella skrev 2015-11-05 19:40:16 följande:

    tänk va skönt om SD kunde få makten i Sverige och rensa upp.Hoppas!


    Det enda som kan rädda oss från total undergång är att stänga och börja utvisa alla som har kommit hit senaste tio åren, SD skulle jag säga inte kommer ta till så pass "radikala" lösningar.


    Bara inse fakta här tyvärr.


  • Nuada
    Blue Cross skrev 2015-11-05 20:22:09 följande:
    Ironiskt nog så hamnade blev både Albanien och Kosovo inom "Christian Europe" på din karta,trots att de är den enda Europeiska länderna faktiskt redan idag har muslimsk majoritet.

    Den var inte hundra korrekt nej, skrämmande talande däremot.


    Europa som har stått pall sen islam började anfalla har precis bara... gett upp med några få undantag och det är just öststater.


     

  • Nuada
    KillBill skrev 2015-11-05 22:50:31 följande:
    Kan du förklara varför det skulle vara rasism?

    Det är knappa lönt att ens bemöta dig, du tycker alltså det är fortfarande lönt att tramsa på nätet när regeringen erkänner att loppet är körd?


    Bara det, att oppositionspartiet till knullklöver har  varnat för gruppvåldätckt sen dom kom till och nu anser masspsykosmedia att det är så det ligger r till


     

  • Nuada
    KillBill skrev 2015-11-05 23:03:43 följande:
    Mindre än 5% av Sveriges befolkning är muslimer. Tittar man på Europa som helhet så är kanske 6% muslimer.

    I din fantasi kanske.


     


    Tittar man på Europa som sin helhet så håller vi på att.


    www.lucify.com/the-flow-towards-europe/


    Invaderas.


    Med detta som följd, inte för att jag ens för en sekund antar ens att du kommer klicka på länkarna utan fortsätter dra ifrån din ren dynga ifrån av artiklar från masspsykosmedia men andra läser här också.


    sv.gatestoneinstitute.org/6555/valdtakt-migranter


    sv.gatestoneinstitute.org/6759/kristna-forfoljs-av-muslimer


    sv.gatestoneinstitute.org/6705/sverige-kollaps

  • Nuada

     


     


    KillBill skrev 2015-11-19 07:48:05 följande:
    Kan du peka på var Tino framlägger bevis för att Aftonbladet har publicerat en lögn?
    Du är väl läskunnig, lögnen påpeckas redan högre upp i tråden utan länkar.
  • Nuada
    KillBill skrev 2015-11-19 08:02:47 följande:
    Varför publicerade du länken till Tinos blogg i samband med att du hävdade att Aftonbladet har publicerat en lögn?

    Ditt "bevis" för att Aftonbladet ljuger är alltså inlägg i en tråd på Familjeliv? Jag tar mig för pannan!

    Den var postat som en respons mot lögner aftonslasket postade och du förlängde hit, duhar redan blivit tillrätavisad men valde att ignorera det så jag postade länken som du valde att inte läsa.


    Hur som, sluta sprida lögner.


     

Svar på tråden Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?