Inlägg från: Lady Blau |Visa alla inlägg
  • Lady Blau

    Ska Sverige alltså ta lån på flera miljarder för att klara flyktingströmmen?

  • Lady Blau
    Rataxes skrev 2015-10-21 13:58:37 följande:

    Sverige i ett nötskal.

    En svensk artist skriver något på sin FB-sida om att han vill se Jimmie Åkesson som statsminister och på varenda kultursida ska han intervjuas för att förklara sig.


    Två förtroendevalda politiker Hillevi Larsson (S) och Daniel Sestrajcic (V), deltar i en demonstration i Malmö där det skriks slagord som uppmanar till att mörda judar. Ingen bryr sig annat än några judar och Israels ambassadör.
    Vilken svensk artist är det?

    I Sverige blir man av med sitt jobb om man öppet stödjer SDs politik för en minskad invandring.

    Bara i Sverige.
  • Lady Blau
    Saltman1 skrev 2015-10-21 21:13:37 följande:

    Jag kan tänka mig få en del påhopp i och med detta inlägg, men vill bara se om det är fler som håller med mig än som inte gör det.

    Någonstans får det räcka. Det spelar ingen roll hur stort hjärta Sverige har man kan inte hjälpa alla. Vi borde inte försöka hjälpa alla eftersom detta bara kommer leda till ett sämre funktionellt Sverige.

    Det kommer ta lång tid, flera flera år innan dom som fått asyl kommer att generera pengar för Sverige. Vägen dit är fantastiskt jobbig (inte bara för dom som kommer hit utan även för oss som redan bor i Sverige).

    Det kommer bli fler sjuka att ta hand om - Sjukvården fungerar som bekant ohyggligt dåligt redan i dagsläget. 

    Det kommer bli fler skolbarn att ta hand om - Även skolväsendet fungerar som bekant ohyggligt dåligt.

    Innan dom asylsökande har kommit in i Svenska samhället kommer både dom och vi alltså ha ett helvete. Varför i hela Fan gör vi så här?

     

    Jag tycker att det är oerhört fint av Sverige, av oss att försöka hjälpa dom som är i nöd. Men när är det nog? När kommer Vi inse att det kanske inte är jätte smart att ta in 160 000 asylsökande per år.

    Känns väldigt tråkigt om Svenskarna kommer börja att utvandra på grund av detta och vad det för med sig. Kan ärligt säga att jag tror att det kanske kan bli verklighet.


    I Sverige lever redan hundratusentals invandrare som aldrig kommer in i det svenska samhället. De flesta kommer bara kosta och inte leverera en endaste krona.

    Vi har 198 no go zones i Sverige. Dessa kommer mångfördubblas.
  • Lady Blau

    Ingen ska få PUT. Signalpolitiken är helt jävla fel. Dessa får allt gratis från oss skattebetalare. Det är fel. Jag vill varken betala sjukvård, tandläkare, skola boende, åt andra befolkningsgrupper som inget har med Sverige att göra. Det kommer ju välla in ensamkommande afghaner som redan ör traumatiserade av sin barndom, stället de växte upp på, empatilösa knarkare.

    Gud bevare mig.

    Nyval måste ske. Denna regering kommer fördärva Sverige, det lilla som finns kvar av den.

  • Lady Blau
    Lars E skrev 2015-10-23 22:09:53 följande:

    Även lokalpolitikerna struntar i lokalbefolkningens oro som t.ex i Ljungbyhed i Klippans kommun. Ljungbyhed en liten ort med ca 1500 innevånare som har fått ta emot 1000 asylsökande på kort tid. På det fullsatta informationsmötet berättade en kvinna att hon inte längre vågar gå ut när det ibland står ett 20 tal män och visslar och skriker åt henne. Många vågar inte heller släppa ut sina döttrar och ovälkomna besök i trädgårdarna händer också liksom ökade snatterier etc..


    Då finns SD där för dem att rösta på!
  • Lady Blau
    Lars E skrev 2015-11-04 10:53:10 följande:

    Nu känns det lagom lugnt när svetsaren står med mössan i hand och begär att andra länder i EU också ska begå nationellt självmord. Men hur många ggr har egentligen  Löfven hasplat ur sig samma mantra "fler länder måste ta sitt ansvar" utan resultat?

    mitti.se/sverige-begar-flyktinghjalp-av-eu/


    Löfven måsteinse att det är den lukrativa asylpolitiken som Sverige för som är den ENDA anledninfen att vi har kaos i landet. Andra länder för i te en spdan signalpolitik, varför skulle då dessa belastas med massflyktingarna!

    Politiken i Sverige är avgörande och det är denna lukrativa politik för en fly,ting som för denna hela vägen till Sverige. Samma med Tyskland.

    Allt detta är och kommer förbli regeringens fel i århundraden kommer detta vara slaget när Sverige gick förlorat.
  • Lady Blau
    KillBill skrev 2015-11-04 12:07:08 följande:

    Jag hittade bara dessa artiklar. Även om Stefan Löfven i likhet med de allra flesta svenskarna anser att vi måste hjälpa de flyktingar som söker asyl så inser han att det finns utmaningar med flyktingmottagandet.

    www.expressen.se/nyheter/politik/lofven-invandringen-en-stor-anstrangning/

    www.gp.se/nyheter/sverige/1.2870637-lofven-vi-ar-pa-gransen


    Afghanska män bakom honom. Dessa bor helt plötsligt granne med mig ca 150 här var jag bor. Det är ett helvete att ta sig förbi massan som bara hänger och kastar glåpord (tror jag) efter en. De ska alltid "jallra" när man går förbi typ hooa. Så jävla obehagligt är det. Jag är skiträdd att gå förbi dem (rädslan har de orsakat då jag gått förbi så ja nu är jag rädd var det inte från början) så jag tar nu omvägar för att slippa deras nörgånghet och obehaget. De är från en annan planet helt off i vår kultur det märks mycket väl på deras eget beteende.

    De röker och hukar konstigt och barfota i det kalla gräset samtidigt som de pillar på sina mobiler. Skedar och tändare i händerna ser jag ofta.
Svar på tråden Hur många flyktingar bör/klarar vi av att ta emot?